Join for Joy-photo
Join for Joy

Join for Joy

Veel Afrikaanse kinderen gaan nog niet naar school. Met Join for Joy leiden wij basisschool docenten in Afrika op om taboes spelenderwijs bespreekbaar te maken en kinderen te stimuleren naar school te komen. Zo geven we kinderen een extra zetje om goede keuzes te maken en deze na te streven.

Join for Joy in actie.

🎯

Non-profit

📚

Educatie

💛

7 tot 25 teamleden

⚡️

2 projecten online

Mijlpalen

Onze missie

Contact

  • Wij zijn ontzettend trots op ons Sport- en Spelprogramma, waarmee we dankzij de meer dan 600 getrainde leraren al bijna een 500.000 kinderen hebben kunnen bereiken.
  • Join for Joy heeft een ontzettend vrolijk, toegewijd en internationaal team verspreid over Kenia, Zambia, Oeganda, Malawi en Nederland. We spreken elkaar iedere dag van de week!
  • Natuurlijk zijn we heel trots op onze resultaten en impact: meer kinderen naar school; minder drop-outs; inclusief onderwijs; weerbare kinderen die zich bewust zijn van sociale thema's en ziektepreventie; minder tienerzwangerschappen; energieke kinderen; betere schoolprestaties; en een positiever toekomstperspectief voor bijna een half miljoen kinderen.
  • We bestaan al 11 jaar!

Professionals over Join for Joy

Andreea 👐 Mailchimp advies

Andreea
Ik ben echt blij dat ik kon Join for Joy helpen. De positieve impact die ze hebben in de gemarginaliseerde gemeenschappen is groter dan op het eerste gezicht lijkt. Samenwerking met Romee was echt een plezier: ze is professioneel, enthousiast en erg betrokken op het doel van Join for Joy.

Tom 👐 Project management ondersteuning

Tom
Zeer prettige samenwerking. Veel enthousiasme, duidelijk doel.

Mariëtte 👐 Illustraties

Mariëtte
Het was erg leuk om de illustraties voor de Game Manual voor Join for Joy te maken. De communicatie met o.a. Romée verliep erg soepel en de feedback was erg duidelijk waardoor we met minimale aanpassingen tot het juiste resultaat kwamen. Mocht er in de toekomst nog een illustratie opdracht bij Join for Joy zijn, dan hou ik me aanbevolen.

Yvon 👐 Jaarverslag ontwerpen

Yvon
Fijne samenwerking, professioneel, heldere en direct communicatie, mooi (gezamenlijk) resultaat.

Janka 👐 Strategisch advies over Marketing

Janka
Wat was het leuk om met Romée en Minke van Join for Joy te mogen meedenken! We stimuleerden elkaar in het bedenken van nieuwe ideeën en waren kritisch op elkaar over de haalbaarheid en impact. En dat alles in een open setting waardoor 1 + 1 geen 2, maar 3 werd!

Openstaande projecten

Ben of ken jij de professional die ze gaat helpen?

Controleverklaring jaarrekening

voor Join for Joy

Controleverklaring jaarrekening

⏱️ 10-16 uur in totaal
🛠️ Financiële administratie
🛠️ Budget & Forecasting
💛 Educatie
Jaarverslag ontwerpen

voor Join for Joy

Jaarverslag ontwerpen

⏱️ 20-35 uur in totaal
🛠️ Grafisch Design
🛠️ Illustratie
💛 Educatie