De gezichten achter De Nieuwe Gevers

Wij stelde elkaar deze drie vragen

Wat doe je bij De Nieuwe Gevers?
Waarom kom jij hiervoor met een lach je bed uit?
Kan je ons een klein geheimpje verklappen?

Stijn Tupan

aka Stino Bandino

Mede oprichter en klant- en relatiebeheer

 

Wat: Dagelijks op zoek naar toffe goede doelen of sociale ondernemingen die zich bij ons aansluiten.

Waarom: Het enthousiasme van goede doelen, professionals en ieder ander die geloven dat wij samen iets moois kunnen bijdragen.

Geheimpje: Ik slaap nu tussen 35 verhuisdozen: de complete platencollectie van mijn opa. Deze platenwinkel met 5000 jazz- en blues-hitjes is nu tijdelijk mijn extra parttime baan.

 

Een plaat nodig? Help Stijn:

stijn@denieuwegevers.nl

Michiel Peters

aka Herr Schnell

Wizzkid en Front-end Magician

 

Wat: Ik doe m'n best om samen met Maurizio onze ideeën om te zetten naar code waardoor een professional makkelijk een goed doel kan helpen.

Waarom: Om met een super team te werken aan een geweldig platform. Helpen met wat ik kan, daar word ik blij van. 

Geheimpje: Ik ben supertrots op, en blij met mijn oude Saab 9-3 en kan eigenlijk niet uitleggen waarom.Rij jij ook trots een Saab? 

michiel@denieuwegevers.nl

Maurizio Camporelli

aka V3nk3l

Mede oprichter en Chef Techniek

 

Wat: Ik zorg er samen met Michiel voor dat er een platform wordt gebouwd dat op een slimme manier de professionals aan de goede doelen koppelt.

Waarom: Het is ontzettend gaaf om mijn technische skills in te kunnen te zetten voor iets dat de wereld een stukje beter maakt.

Geheimpje: Het leven is te kort voor slechte koffie, dus daarom besteed ik iedere ochtend 10 minuten aan het bereiden van een fantastische cappuccino. La dolce vita! :-)

 

Behoefte aan echt goede koffie?

maurizio@denieuwegevers.nl

Julian Hoogendoorn

aka King Julien

Oprichter

 

Wat: Ik geef samen met het team richting aan wie we zijn, waar we naar toe willen en vooral hoe we daar naartoe komen.

Waarom: Ik krijg energie van maken en mensen. Een extra grote lach dus, omdat ik deze twee kan samenbrengen voor maatschappelijke vooruitgang.

Geheimpje: Heel eerlijk... ik ben eigenlijk opzoek naar een normaal team.  Eentje zonder koffie-fobies, onverklaarbare Saab-obsessies of een uit de hand gelopen platen-startup. Lijkt het je leuk om ons te helpen? 

juul@denieuwegevers.nl

Tim de Kok

oa aka Timmy Tosti, Tim van Finance, Tim van HR en Timmy Tooling

HR, Data, Finance en Airtable Sync Master (Als je het hem vraagt is hij Oprichter)

 

Tim is helaas te druk om deze vragen te beantwoorden. Jammer, maar ook wel weer mooi. Goed bezig Tim!

 

Mocht je vragen hebben, over wat dan ook:

tim@denieuwegevers.nl

Ruben Beijl

aka de Huistheoloog

Contentstrateeg


Wat: Ik vertel vooral verhalen. En let erop dat we dat overal een beetje hetzelfde doen.


Waarom: Omdat ik het heel fijn vind als mensen naar me luisteren. Nee geintje. Ik geloof heel erg in de missie van De Nieuwe Gevers, dus ik wil zoveel mogelijk mensen helpen om te geven waar ze goed in zijn.


Geheimpje: Ik ben een beruchte uitsteller. Iedereen die me kent heeft er wel een verhaal over te vertellen. Ik ben er zelfs een podcast over gestart. Mag jij de naam raden.

Frank Teeuwen

aka Frank the Tank

Sales, Marketing en Communicatie

 

Wat: Officieel gezien doe ik Sales, Marketing & Communicatie. Maar dat is helemaal niet leuk om te vertellen. Ik zorg er vooral voor dat iedereen op het kantoor goed gehydrateerd is (van thee tot bier) en de lunch elke dag tot de laatste broodkruimel op is.

Waarom: Allereerst zijn dat mijn collega's. Samen zijn we professioneel aan het spelen en daar komen ook nog een prachtige dingen uit voort. Daarnaast ga ik echt aan op de missie waar wij voor staan. Ik wil zoveel mogelijk professionals en organisaties betrekken bij ons prachtige initiatief, want samen kunnen we er echt voor zorgen dat de wereld er morgen weer een beetje mooier uitziet.

Geheimpje: Ik ben bang voor draaiorgels.

 

Heb jij ook nachtmerries over draaiorgels en wil je erover praten?

frank@denieuwegevers.nl

Max Buwalda

aka Appa

Customer Success Manager

 

Wat: Ik ben customer succes manager.

Waarom: Omdat ik elke dag onze klanten blij mag maken. Zij blij + ik blij = lachende Max.

Geheimpje: Ik heb een verslaving aan planten (90+).

 

Voor al je plantenproblemen, contact Max:

max@denieuwegevers.nl

Yunus Oppier

aka Chef Soto

Business Development

 

Wat: Een hoop, maar niet zo veel als Tim. Tim doet meer. Veel meer. Even serieus, ik ben medeverantwoordelijk voor het werven van nieuwe organisaties. Al onze super gemotiveerde en awesome professionals kunnen namelijk niet super gemotiveerd en awesome zijn als er geen organisaties op ons platform zitten die hulp nodig hebben!  Daarnaast bemoei ik me met business development. Klinkt chique of niet? Wat het precies betekent? Geen idee. Het komt erop neer dat ik help bij het bedenken van nieuwe business concepten. Leuk dus.

Waarom: Ik kom elke dag in contact met super interessante, toffe en enthousiaste organisaties, die ieder hun steentje willen bijdragen aan onze wereld. Of het nou gaat over het behouden van oerbossen, het bevorderen van inclusie en participatie, het helpen van allerlei dieren of het steunen van mensen in nood, iedere organisatie wil goed doen. Dat inspireert.

Geheimpje: Ik ben best wel een geek. Als ik de tijd heb, besteed ik per dag wel een uurtje of twee (lees drie) aan gamen. Er is weinig dat mij gelukkiger maakt dan een goeie singleplayer game met een goed verhaal waarin ik mezelf kan verliezen. Ik kan het dan ook uren hebben over de ins en outs van de games die ik het liefste speel. Gelukkig is mijn vriendin hieraan gewend en vindt ze dit niet erg. Geloof ik. Hoop ik.

 

Samen lekker kletsen over games?

yunus@denieuwegevers.nl

May van de Graaf

aka Queen Desquize

Stagiair Communicatie / Marketing en Chef Illustratie

 

Wat: Visual design / communicatie en marketing

Waarom: Omdat ik mag werken in een leuk jong team en vind de gedachte achter het bedrijf heel tof. 

Geheimpje: Ik ben al 5 jaar verslaafd aan neusspray, dus als je me af en toe ziet sprayen op werk is niet omdat ik stiekem corona heb maar omdat ik een verslaving heb.

 

Meer informatie over de beste neussprays?

may@denieuwegevers.nl

Samantha van Leuven

aka Momo

Customer Success

 

Wat: Zoals de naam customer success al zegt, zorg ik ervoor dat de organisaties en de professionals het meest uit het platform halen! Appa + Momo is een sterk customer success team🙌

Waarom: Ik kom mijn bed hiervoor uit omdat ik mij wil inzetten voor een maatschappelijk geheel en dit concept simpelweg heel tof vind.

Geheimpje: Mijn geheim is dat ik, in tegenstelling tot Max, een app nodig heb om mijn planten (zelfs een cactus) in leven te houden😢

 

Word jij ook blij van Samantha en wil je een babbeltje maken?

samantha@denieuwegevers.nl

Boy Remmelzwaal

aka Boy to Man

Data & Operations / Wizzkid / Airtable conciërge / dashboard creator

 

Wat: Ik haal inzichten uit de data van het platform en automatiseer daarnaast processen waar mogelijk zodat er nog meer goede doelen en professionals gematched kunnen worden.

Waarom: Omdat ik zo samen met een hoop slimme mensen kan bijdragen aan een van de mooiste concepten van Nederland (en vooral ook voor Tim zijn memes)

Geheimpje: Ik heb een vrij lage alcoholtolerantie...

 

Ben jij ook benieuwd waarom hij een ananas in z'n hand heeft? Wij ook...

boy@denieuwegevers.nl

Bas Waltmann

aka Junior Ziggy

Junior Account Management

 

Wat: Ik help met het aanvullen van leads en het vinden van nieuwe klanten die aan kunnen sluiten bij ons platform.

Waarom: Ik kom mijn bed uit om meerdere redenen, natuurlijk om mijn geweldige collega's te zien en ook omdat ik hierdoor mijn opleiding af kan ronden zodat ik voortaan in bed kan blijven liggen.

Geheimpje: Ik heb op dezelfde basisschool gezeten als Dafne Schippers en heb haar 100m sprintsnelheid basisschool record verbroken met een halve seconde...

 

Ooit een sprintje trekken tegen Bas? Hit him up!

bas@denieuwegevers.nl

Bibi Navas Garcia

aka de Virologe

Front-end developer

 

Wat: Mijn passie beoefenen. Afgelopen jaar ben ik er eindelijk achter gekomen dat development dus helemaal mijn ding is. Puzzeltjes oplossen en toffe features bouwen, daar wordt ik zo blij van! Ik ben verantwoordelijk voor het platform, de technische aspecten, de interface. Juul bedenkt het en ik bouw!


Waarom: Omdat dit precies is wat ik altijd heb gewild. Mensen koppelen aan elkaar die willen helpen. Die er zijn voor anderen. De wereld een beetje mooier maken met z'n allen. Net als het team, deze familie<3. Soms tel ik stiekem de uurtjes die ik nog MAG werken, gewoon omdat het zo leuk is.


Geheimpje: Mijn stijltang gaat altijd mee op reis 🙈

 

Benieuwd of Bibi ook echte dieren in haar leven heeft? Of ligt de website eruit?

bibi@denieuwegevers.nl

Clara Kuindersma

Impact consultant

 

Wat: Met goede doelen, sociale ondernemingen, stichtingen en mooie initiatieven in gesprek gaan om te kijken wat ze nodig hebben om hun ambities waar te maken. Wat wil je nog meer!

Waarom: Het inspireert me om iedere dag weer zoveel mooie initiatieven te zien die zich inzetten voor een mooie(re) wereld. En als ik deze initiatieven dan ook nog een beetje kan helpen geeft mij dat veel voldoening.

Geheimpje: Ik leef een vrij minimalistische leefstijl, maar ik hou wel erg van tweedehands & vintage spullen. Ik vind de historie en karakter van deze items heel tof. (Oh ja, en ik zing altijd hard mee met mijn muziek op de fiets).

 

Heb jij Clara zingend langs zien fietsen en wil je haar een compliment geven?

clara@denieuwegevers.nl

Jelle van den Dries

Impact consultant

 

Wat: Ik ben werkzaam als Impact Consultant, oftewel Ziggy Zaggy. Ik ga op zoek naar organisaties met een maatschappelijke impact om ze te helpen hun groeiambities te realiseren.

Waarom: My ego is not my amigo! Ik kan een fantastisch platform helpen groeien en tegelijkertijd mijn steentje bijdragen in de maatschappij!

Geheimpje: Ik heb een heel groot schilderij van mezelf...

 

Misschien wil Jelle een foto sturen van zijn 3x3 schilderij als je het hem lief vraagt...

jelle@denieuwegevers.nl

Het verbinden van mensen, kennis en kunde voor een wereld die net iets mooier is dan gister.

Onze missie

Foto's zijn gemaakt door onze talentvolle fotograaf en vriend Lennart Koster. 

https://www.doordelenns.nl/

Daarnaast hebben we enorme hulp ontvangen van: