92d8e58e-57e1-46ab-ae9d-f0cec088d1ee

SEO Audit

Organisatie in het kort

Iedereen heeft recht op schoon drinkwater. Daarom realiseren wij voor arme mensen in Azië en Afrika toegang tot drinkwater en/of een toilet.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Ontwikkelingshulp
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

⏱️

4-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Help jij mee om drinkwater voor iedereen mogelijk te maken? Dat kan je al doen door een SEO Audit te doen van onze website, waardoor wij ons bereik kunnen vergroten.

Mariëlle Sprenger

Mariëlle Sprenger

Water for Life

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij missen de expertise wat betreft SEO en zouden graag willen weten of we onze zichtbaarheid/vindbaarheid kunnen verbeteren en hoe we dat kunnen doen. We hopen met jou SEO kennis weer een groter bereik te realiseren en meer kinderen te voorzien van drinkwater.

Wat hebben we nodig?

  • Een analyse over onze huidige SEO prestaties (zowel de content zelf, als de techniek erachter).
  • Advies over de belangrijkste inzichten gerelateerd aan onze vindbaarheid Google.
  • Aanbevelingen (met concrete next steps) hoe we dit kunnen verbeteren.
  • Een rapport/presentatie met bovenstaande inzichten, die we intern kunnen gebruiken voor verdere invulling.
  • Goed om te weten: de werkzaamheden om het concrete actiepunten/verbeteringen door te voeren zijn geen onderdeel van dit project.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik heb hier eigenlijk geen kennis of ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een SEO-specialist die een analyse kan uitvoeren met betrekking tot een betere vindbaarheid in Google, die hier aanbevelingen over kan doen en dit helder over kan brengen in een rapport/presentatie. Benodigd: Ervaring met: Google Analytics, Search Console en/of andere SEO-tooling.

🔎 SEO
🧠 Consulting Digital Marketing

Wat hebben we al?

  • Onze website.
  • Google Analytics waar je toegang tot hebt.
Water for Life
Water for Life

De missie van Water for Life.

🌏Ontwikkelingshulp
🌿 Groeiende fase
📍Utrecht

Drinkwater is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het is onze missie om iedereen wereldwijd toegang te geven tot betrouwbaar en schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen. We creëren bewustwording, werven fondsen en zetten projecten op. Sinds onze oprichting in 2004 hebben wij al 1,6 miljoen mensen in arme wijken bereikt.

Water for Life is een initiatief van de Nederlandse drinkwaterbedrijven.

Lees meer

Professionals over Water for Life

Jan-Hein
We konden snel schakelen, ze wisten ook helder te verwoorden wat voor een illustraties ze voor ogen hadden. De meetings waren altijd positief en vrolijk. Zeker een aanrader!
Lisanne
De samenwerking met Water For Life ging heel soepel. Het contact met Amber was altijd snel en fijn. Ik zou zo weer met ze samenwerken!
Maartje
Het was fijn om met Water for Life samen te werken omdat ze al een aantal dingen heel duidelijk voor ogen hadden en dat ook snel konden aanleveren. Vervolgens gaven ze mij veel creatieve vrijheid om er mee aan de slag te gaan, dat vond ik dan weer heel prettig!
Hermen
Het was fijn om met het team van Water for Life te werken. We hebben samen veel werk verzet!
Linda
Het was super leuk om Amber en Mariëlle van Water for Life verder te mogen helpen met Google Analytics via De Nieuwe Gevers.