Youthcentre

Video edit

Organisatie in het kort

De bevolking in Congo lijdt onder het dodelijkste conflict in Afrika die ooit heeft plaatsgevonden. Maison Maurice geeft de meest kwetsbare kinderen in Congo de kansen en basisbehoeften die ze verdienen, waarmee ze een hoopvolle toekomst tegemoet gaan.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Ontwikkelingshulp
💛 Kind en gezin
💛 Armoede

Project details

⏱️

10-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met deze video worden onze activiteiten goed in de kijker gezet, dit brengt ons sneller tot onze doelstellingen om kwetsbare kinderen in Congo een hoopvolle toekomst te bieden.

christel eeman

christel eeman

Vzw Maison Maurice

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij hebben een heel deel aan filmpjes over onze projecten die we graag in de kijker willen zetten. Deze zouden in één geheel moeten samenvloeien. We missen nu alleen de expertise om dit aan elkaar te rijgen zodat het een vloeiende video wordt die onze impact goed weergeeft. Heb jij wel video-edit skills? Help ons dan een handje!

Wat hebben we nodig?

  • Een video edit teruggebracht naar 1 tot 3 minuten, die we kunnen gebruiken voor externe communicatie (zoals op de website, in een powerpoint presentatie en/of social media).

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een video editor die op basis van bestaand beeldmateriaal een bedrijfsvideo kan editen. Benodigd: ervaring met programma's als Adobe Premiere.

🎬 Editen

Wat hebben we al?

  • We hebben video materiaal waarmee je direct aan de slag kan.
  • De doelgroep die we willen bereiken met de video.
Vzw Maison Maurice
Vzw Maison Maurice

De missie van Vzw Maison Maurice.

🌏Ontwikkelingshulp
🌱 Start-up fase
📍olen

Congo kent sinds de Tweede Wereldoorlog het dodelijkste conflict en de ergste die ooit in Afrika heeft plaatsgevonden. Tot vandaag lijdt de bevolking in het oosten nog altijd onder het geweld, verkrachtingen en afslachtingen door buitenlandse milities en gewapende rebellen. Het is één van de meeste complexe humanitaire situaties ter wereld. Wij creëren een betere en veilige omgeving met meer toekomstmogelijkheden voor de meest kwetsbare kinderen in de stad Kisangani, Congo. We bouwen een liefdevol opvanghuis voor kinderen, werken aan een waterzuiveringsinstallatie voor het hele dorp, leren dorpelingen zelfvoorzienend te worden door agricultuur aan te leren en we bieden gezondheidszorg aan. We doen het allemaal samen met de lokale bevolking.

Lees meer

Professionals over Vzw Maison Maurice

Arie
Christel gaf snelle en duidelijke feedback zodat ik de filmpjes naar wens kon editen.
Yvonne
We hebben snel een kennismakingsgesprek gepland. Hierin hebben we onze verwachtingen besproken en ik kon meteen aan de slag.
Sanja
Christel gaf veel creatieve vrijheid en kon goed sturen op conceptversies. Ik kreeg prachtig materiaal in handen: foto's van hun recente reis vol prachtige kinderen en een kleurrijk logo dat zich moeiteloos liet vertalen in een kerstsfeer.
Lisette
Het was fijn samenwerken met Christel, er was een duidelijke vraag en alle foto's waren netjes georganiseerd zodat het voor mij makkelijk werken was!
Sophie
Het was erg fijn samenwerken met Christel. De communicatie was prettig, de dag content maken samen erg leuk en het is een enorm mooie organisatie.
Sarah-Kim
Vzw Maison Maurice is een geweldig initiatief! Heel fijn om mee samen te werken. Pakt op wat je aanbiedt en zet grote stappen. We hebben het project officieel afgerond maar we zullen nog steeds contact houden. Bedankt!!