d3348f0f-72b5-4ef3-99eb-45a1d4faf60b

Fotoshoot

Organisatie in het kort

De bevolking in Congo lijdt onder het dodelijkste conflict in Afrika die ooit heeft plaatsgevonden. Maison Maurice geeft de meest kwetsbare kinderen in Congo de kansen en basisbehoeften die ze verdienen, waarmee ze een hoopvolle toekomst tegemoet gaan.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Ontwikkelingshulp
💛 Kind en gezin
💛 Armoede

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw te gekke foto's kunnen we Maison Maurice een gezicht geven, waardoor ons verhaal sterker wordt neergezet en meer mensen ons willen steunen!

christel eeman

christel eeman

Vzw Maison Maurice

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Voor persberichten en sociale media hebben wij nieuwe foto's nodig van Maison Maurice. Kun je ons daarmee helpen?

Wat hebben we nodig?

  • Een fotoshoot van onze mensen achter Maison Maurice, welke we kunnen gebruiken voor onze website, social media en/of print-uitingen.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

We zoeken een fotograaf om samen met ons onvergetelijke momenten vast te leggen, bijvoorbeeld bij activiteiten, inspirerende mensen of evenementen. ● Heb je je eigen fotografie apparatuur? Dan ben je degene die we zoeken. ● Help ons verhalen te vertellen door middel van prachtige beelden op locatie. ● Leg de essentie van onze missie vast met jouw ervaren oog en expertise.

  • Heb je je eigen fotografie apparatuur? Dan ben je degene die we zoeken.
  • Help ons verhalen te vertellen door middel van prachtige beelden op locatie.
  • Leg de essentie van onze missie vast met jouw ervaren oog en expertise.
📸 Foto

Wat hebben we al?

  • Datum in overleg.
  • Locatie waar we foto's kunnen nemen: in de provincie Antwerpen, België. Westerlo/Olen/Herentals.
  • Wensen qua beeldmateriaal.
Vzw Maison Maurice
Vzw Maison Maurice

De missie van Vzw Maison Maurice.

🌏Ontwikkelingshulp
🌱 Start-up fase
📍olen

Congo kent sinds de Tweede Wereldoorlog het dodelijkste conflict en de ergste die ooit in Afrika heeft plaatsgevonden. Tot vandaag lijdt de bevolking in het oosten nog altijd onder het geweld, verkrachtingen en afslachtingen door buitenlandse milities en gewapende rebellen. Het is één van de meeste complexe humanitaire situaties ter wereld. Wij creëren een betere en veilige omgeving met meer toekomstmogelijkheden voor de meest kwetsbare kinderen in de stad Kisangani, Congo. We bouwen een liefdevol opvanghuis voor kinderen, werken aan een waterzuiveringsinstallatie voor het hele dorp, leren dorpelingen zelfvoorzienend te worden door agricultuur aan te leren en we bieden gezondheidszorg aan. We doen het allemaal samen met de lokale bevolking.

Lees meer

Professionals over Vzw Maison Maurice

Arie
Christel gaf snelle en duidelijke feedback zodat ik de filmpjes naar wens kon editen.
Yvonne
We hebben snel een kennismakingsgesprek gepland. Hierin hebben we onze verwachtingen besproken en ik kon meteen aan de slag.
Sanja
Christel gaf veel creatieve vrijheid en kon goed sturen op conceptversies. Ik kreeg prachtig materiaal in handen: foto's van hun recente reis vol prachtige kinderen en een kleurrijk logo dat zich moeiteloos liet vertalen in een kerstsfeer.
Lisette
Het was fijn samenwerken met Christel, er was een duidelijke vraag en alle foto's waren netjes georganiseerd zodat het voor mij makkelijk werken was!
Sophie
Het was erg fijn samenwerken met Christel. De communicatie was prettig, de dag content maken samen erg leuk en het is een enorm mooie organisatie.
Sarah-Kim
Vzw Maison Maurice is een geweldig initiatief! Heel fijn om mee samen te werken. Pakt op wat je aanbiedt en zet grote stappen. We hebben het project officieel afgerond maar we zullen nog steeds contact houden. Bedankt!!