Rafael Albornoz WHY C8sxghg Unsplash

Strategische sessies: Partnerships

Organisatie in het kort

Worldconnectors verbindt maatschappelijke leiders met verschillende achtergronden en leeftijden om samen complexe duurzaamheids- en ontwikkelingsthema's aan te pakken. Alleen door samen te werken zijn wij in staat echte verandering teweeg te brengen!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Educatie

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Een duurzame, rechtvaardige en vreedzame wereld. Daar gaan we voor en jij kunt met jouw kennis over partnerships daaraan bijdragen!

Janneke Bosman

Janneke Bosman

Vereniging Worldconnecters

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

In de toekomst willen we uiteraard blijven bestaan en ons zo sterk mogelijk in de markt willen plaatsen. Wij hebben zelf een idee wie onze partners kunnen zijn. Het biedt ons veel ondersteuning als we hulp krijgen met een goede partnerstrategie. Met welke partners kunnen wij het beste gaan samenwerken, als Worldconnectors, affiliate Earth Charter?

Wat hebben we nodig?

  • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: doelstellingen, doelgroepen, boodschap, marketing/promotie plan, funnel, advies voor ondersteunende materialen.
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strateeg of business developer, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) zakelijke propositie thema’s uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

🧾 Sales
🎯 Business Strategy

Wat hebben we al?

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is en dit project prioriteit en draagvlak geeft.
  • Interne organisatie informatie die je beschikbaar kan stellen aan de professional (denk aan financiën, programma informatie, operatie en marketing activiteiten).
  • De doelen/challenges die we hebben.
  • Kansen in de markt, die we zelf zien.
  • Missie en visie.
Vereniging Worldconnecters
Vereniging Worldconnecters

De missie van Vereniging Worldconnecters.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

Worldconnectors is een coalitie van betrokken verbinders en de enige vereniging in Nederland die professionals uit verschillende sectoren, generaties en disciplines samenbrengt om complexe duurzaamheids- en maatschappelijke vraagstukken op het terrein van de Sustainable Development Goals aan te pakken. Samen versterken of initiëren wij verrassende initiatieven die de wereld mooier maken en het behalen van de SGD's versnellen. De visie en het werk van de Worldconnectors zijn gebaseerd op de VN Millenniumverklaring en het Earth Charter.

Lees meer

Professionals over Vereniging Worldconnecters

Petra
Janneke from Worldconnectors was a great link of the organisation, briefing me with the project clearly, and had good insides throughout the process, which resulted in a quick and satisfying finalised project. I am very grateful, that I could help Worldconnectors to start a new chapter in their operation.
Sabine
Het was heel fijn om met Rachida en Somya samen te werken. We hebben veel van elkaar geleerd en een goed resultaat bereikt.
Linyola
Fijn dat ze volledig vertrouwden op mijn expertise en het geloof dat ik ze verder kon helpen.