afe7e537-1e46-4ef2-b06a-f683f4e75f25

Copywriting ondersteuning crowdfunding

Organisatie in het kort

Worldconnectors verbindt maatschappelijke leiders met verschillende achtergronden en leeftijden om samen complexe duurzaamheids- en ontwikkelingsthema's aan te pakken. Alleen door samen te werken zijn wij in staat echte verandering teweeg te brengen!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Educatie

Project details

⏱️

6-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw copywriting expertise kan AIquity haar pilot starten, waardoor we kunnen werken aan meer inclusiviteit op de arbeidsmarkt en aan inclusieve AI!

Rachida Talal

Rachida Talal

Vereniging Worldconnecters

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Wij zijn voor stichting AIquity druk op zoek naar funding om te werken aan een inclusieve samenleving door middel van de inzet en ontwikkeling van inclusieve algoritmes en AI. Met crowdfunding hopen wij snel onze pilot 'inclusieve Recruitment tools voor meer diversiteit en inclusie op de arbeidsmarkt' te kunnen starten! Wij hebben zelf weinig ervaring met crowdfunding, dus hier kunnen wij goed hulp bij gebruiken bij pakkende teksten.

Hier zijn we naar op zoek

  • Flexibele copywriting ondersteuning bij het aankomende event (8 to 16 uur verspreid over 4 weken)
  • Ondersteuning bij het opzetten en runnen van onze crowdfundingcampagne. Denk aan schrijven van teksten voor de crowdfundingspagina, social media, nieuwsbrief.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende content voor ons kan schrijven voor onze crowdfundingscampagne.

  • Een copywriter die goed geschreven en aansprekende content voor ons kan schrijven voor onze crowdfundingscampagne en evt. advies over crowdfunding kan geven.
✍️ Copywriting

Dit hebben we al in huis

  • Het doelbedrag van onze campagne en het plan over wat we willen doen met het geld.
  • De doelgroepen voor onze campagne
  • Onze missie en visie
Vereniging Worldconnecters
Vereniging Worldconnecters

De missie van Vereniging Worldconnecters.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

Worldconnectors is een coalitie van betrokken verbinders en de enige vereniging in Nederland die professionals uit verschillende sectoren, generaties en disciplines samenbrengt om complexe duurzaamheids- en maatschappelijke vraagstukken op het terrein van de Sustainable Development Goals aan te pakken. Samen versterken of initiëren wij verrassende initiatieven die de wereld mooier maken en het behalen van de SGD's versnellen. De visie en het werk van de Worldconnectors zijn gebaseerd op de VN Millenniumverklaring en het Earth Charter.

Lees meer

Professionals over Vereniging Worldconnecters

Petra
Janneke from Worldconnectors was a great link of the organisation, briefing me with the project clearly, and had good insides throughout the process, which resulted in a quick and satisfying finalised project. I am very grateful, that I could help Worldconnectors to start a new chapter in their operation.
Soraya
Heel fijn samengewerkt met Somya en Rachida! 2 hele leuke meiden met passie voor het vak
Angela
Een fijne samenwerking met de juiste balans tussen begeleiding en creatieve vrijheid. Janneke was heel begripvol en dacht echt mee. Super fijn en voor herhaling vatbaar ^^
Sabine
Het was heel fijn om met Rachida en Somya samen te werken. We hebben veel van elkaar geleerd en een goed resultaat bereikt.
Linyola
Fijn dat ze volledig vertrouwden op mijn expertise en het geloof dat ik ze verder kon helpen.