366ebf0b-b297-40f4-8ed8-b4150fc6d751

Wordpress website inrichten

Organisatie in het kort

Wij helpen individuen en lokale initiatieven om te dromen, durven en te doen! Kennis, kunde en talenten worden volledig mogelijk benut.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Educatie
💛 Wetenschap en onderzoek

Project details

⏱️

16-32 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 4-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met een goede website kunnen we onze projecten vleugels gaan geven! Hierdoor kan uiteindelijk iedereen meedoen in onze maatschappij vanuit hun eigen kracht!

Sandra Holleman

Sandra Holleman

Stichting Una4all

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We zijn hard op weg om onze droom waar te maken: een samenleving waar iedereen mee kan doen. We organiseren daarvoor online masterclasses, organiseren activiteiten/events en doen we aan coaching, zodat eenieder in zijn kracht kan staan en talent kan ontdekken. We hebben inmiddels een prachtige nieuwe huisstijl laten ontwikkelen (nog niet zichtbaar) en weten wat we van de website willen. Nu is het echt doorpakken en een nieuwe website inrichten. Daar hebben we jouw hulp bij nodig, kun je ons helpen?

Wat hebben we nodig?

 • Een nieuw design van onze website op basis van ons merk, budget en nieuwe huisstijl.
 • Belangrijkste pagina’s (zoals homepage, standaard contentpagina’s, nieuws, blog, contactpagina en pagina’s voor projecten (zoals cosmic guidance festival)
 • Exacte invulling en scope van de content in een thema valt nader samen te bepalen.
 • Optioneel: hulp bij het installeren van Plugins en optimaliseren van cache, afbeeldingen & queries.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een webdesigner die onze nieuwe website, gekozen uit een Wordpress Thema, kan vormgeven en inrichten in Wordpress. Benodigd: ervaring met het ontwerpen van websites en het implementeren van een Wordpress Thema's.

🔧 Web Development
💻 Wordpress Websites

Wat hebben we al?

 • Wensen en ideeën over het Wordpress Thema dat we willen hebben.
 • Huisstijldocument.
 • Globale content, zodat we snel aan de slag kunnen.
 • De doelgroep(en) die we willen bereiken met onze website.
 • Een contactpersoon (marketing) die intern betrokken is bij dit project, een ondersteunend teamlid wat verantwoordelijk is voor IT

 • Aanleveren van nodige content en het eventueel plaatsen ervan.
 • Een contactpersoon die intern betrokken is bij dit project.
Stichting Una4all
Stichting Una4all

De missie van Stichting Una4all.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌱 Start-up fase
📍Den Helder

Het doel van Stichting Una4All is mensen in hun kracht zetten vanuit zingeving, door het stimuleren van verbinding vanuit het gedachtegoed van UNA (eenheid, heelheid, zuiverheid en puurheid). Wij stimuleren, ondersteunen en bekrachtigen zowel individuen als groepen en hun verbinding met hun omgeving.

Lees meer

Professionals over Stichting Una4all

Anna
Lieve, mooie vriendelijke stichting. Ik voelde me echt onderdeel van de branding en van het team, en ik voelde mij serieus genomen. Open minded en open voor feedback, leuk contact en goede samenwerking, trots op ons!
Desiree
De samenwerking met Sandra en Wendy was fijn en open. Tijdens de kennismaking klikte het direct. Ze namen me mee in hun visie voor de toekomst en het was even zoeken waar de grootste uitdaging lag voor hen waar ze mijn hulp voor konden gebruiken. Na een kort gesprek met Sandra hebben we samen de focus bepaald en direct doorgepakt. De communicatie met Sandra was ontzettend fijn, het voelde alsof we al langer samenwerkte en het ging erg vlot. We sloten het traject af met een cocreatie sessie met naast Sandra en Wendy nog 2 teamleden. De sfeer was ontzettend positief, iedereen deed enthousiast mee en binnen 1,5 uur hadden we een strategie voor het festival van dit jaar en in de toekomst in beeld gebracht.