5c243072-11bb-47b5-a53a-e4adbca2c44f

Ondersteuning bij onderzoek

Organisatie in het kort

Wij helpen individuen en lokale initiatieven om te dromen, durven en te doen! Kennis, kunde en talenten worden volledig mogelijk benut.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Educatie
💛 Wetenschap en onderzoek

Project details

⏱️

32-48 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met hulp van jouw kwaliteiten kunnen we lokale initiatieven nog beter ondersteunen in het bereiken van hun doelstellingen en betere hulp bieden bij stagnatie.

Sandra Holleman

Sandra Holleman

Stichting Una4all

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We hebben de afgelopen 2,5 jaar uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar groepsdynamica en psychologische veiligheid, waarbij we ook actief hebben meegedraaid bij lokale initiatieven. Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen bij het aanbrengen van structuur en analyse in ons onderzoek.

Wat hebben we nodig?

  • Hulp bij het uitvoeren van het onderzoek, denk aan: interviews afnemen of een survey opstellen.
  • Hulp bij het analyseren van de gegevens om trends, patronen en relaties te ontdekken.
  • Het opstellen van een rapportage met een samenvatting van de bevindingen, conclusies en aanbevelingen.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een onderzoeker en/of data-analist die ons kan helpen bij het opstellen/uitvoeren van een onderzoek en de resultaten kan analyseren en de bevindingen aan ons kan rapporteren. Benodigd: Ervaring met data-analyse tools zoals Excel, R, of Python

🧐 Data & Analyse
🔎 Markt onderzoek

Wat hebben we al?

  • Een contactpersoon die betrokken is bij dit project en uitvoerend ondersteunt.
  • Duidelijke doelen en verwachtingen om sturing te geven aan dit onderzoek.
  • Informatie over de markt, doelgroep, systemen of andere relevante informatie over de data-set.
  • Benodigde tools om de gegevens te analyseren, zoals: Python, Excel, R.
Stichting Una4all
Stichting Una4all

De missie van Stichting Una4all.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌱 Start-up fase
📍Den Helder

Het doel van Stichting Una4All is mensen in hun kracht zetten vanuit zingeving, door het stimuleren van verbinding vanuit het gedachtegoed van UNA (eenheid, heelheid, zuiverheid en puurheid). Wij stimuleren, ondersteunen en bekrachtigen zowel individuen als groepen en hun verbinding met hun omgeving.

Lees meer

Professionals over Stichting Una4all

Anna
Lieve, mooie vriendelijke stichting. Ik voelde me echt onderdeel van de branding en van het team, en ik voelde mij serieus genomen. Open minded en open voor feedback, leuk contact en goede samenwerking, trots op ons!
Desiree
De samenwerking met Sandra en Wendy was fijn en open. Tijdens de kennismaking klikte het direct. Ze namen me mee in hun visie voor de toekomst en het was even zoeken waar de grootste uitdaging lag voor hen waar ze mijn hulp voor konden gebruiken. Na een kort gesprek met Sandra hebben we samen de focus bepaald en direct doorgepakt. De communicatie met Sandra was ontzettend fijn, het voelde alsof we al langer samenwerkte en het ging erg vlot. We sloten het traject af met een cocreatie sessie met naast Sandra en Wendy nog 2 teamleden. De sfeer was ontzettend positief, iedereen deed enthousiast mee en binnen 1,5 uur hadden we een strategie voor het festival van dit jaar en in de toekomst in beeld gebracht.