e5be7255-c7f2-4ed7-a60b-bed306b68662

Een eventmanager

Organisatie in het kort

Wij helpen individuen en lokale initiatieven om te dromen, durven en te doen! Kennis, kunde en talenten worden volledig mogelijk benut.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Educatie
💛 Wetenschap en onderzoek

Project details

⏱️

24-36 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 4-8 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

Starten binnen één maand

apostrophe-beginning

Jij laat ons project vliegen! Tijdens het festival worden onze bezoekers zich meer bewust van hun innerlijke kracht en hoe dit om te zetten naar focus en daadkracht in hun leven.

Sandra Holleman

Sandra Holleman

Stichting Una4all

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Cosmic Guidance is een verbindend festival, waarin mensen mogen ervaren wat het is om volledig in hun eigen kracht te staan. En vandaaruit zowel met zichzelf als met anderen de verbinding aan te gaan. We willen graag een professionaliseringsslag slaan Cosmic Guidance en ook met een bredere basis de editie van volgend jaar starten. Daarom hopen we op jouw ondersteuning.

Wat hebben we nodig?

  • Helpen met het formuleren van een projectplan, denk aan: planning, logistiek, budget & deadlines.
  • Managen en bewaken van het overzicht tijdens het event op locatie.
  • Schakelen tussen verschillende teamleden en de uiteindelijke beslisser.
  • Meesparren over de creatieve invulling van het event.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een event manager die ervaring heeft met het opzetten van evenementen en ons kan helpen bij het opzetten en managen van een aankomend event. Ervaring met zaken als conceptontwikkeling, event- en projectmanagement.

🗺 Project Management
🎪 Events

Wat hebben we al?

  • Alle teamleden die nodig zijn om het project te realiseren.
  • Een teamlid die eigenaar is van het project (inhoudelijke sparringpartner/beslisser).
  • Budget om het event te organiseren.
  • Conceptplan van het evenement.
Stichting Una4all
Stichting Una4all

De missie van Stichting Una4all.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌱 Start-up fase
📍Den Helder

Het doel van Stichting Una4All is mensen in hun kracht zetten vanuit zingeving, door het stimuleren van verbinding vanuit het gedachtegoed van UNA (eenheid, heelheid, zuiverheid en puurheid). Wij stimuleren, ondersteunen en bekrachtigen zowel individuen als groepen en hun verbinding met hun omgeving.

Lees meer

Professionals over Stichting Una4all

Anna
Lieve, mooie vriendelijke stichting. Ik voelde me echt onderdeel van de branding en van het team, en ik voelde mij serieus genomen. Open minded en open voor feedback, leuk contact en goede samenwerking, trots op ons!
Desiree
De samenwerking met Sandra en Wendy was fijn en open. Tijdens de kennismaking klikte het direct. Ze namen me mee in hun visie voor de toekomst en het was even zoeken waar de grootste uitdaging lag voor hen waar ze mijn hulp voor konden gebruiken. Na een kort gesprek met Sandra hebben we samen de focus bepaald en direct doorgepakt. De communicatie met Sandra was ontzettend fijn, het voelde alsof we al langer samenwerkte en het ging erg vlot. We sloten het traject af met een cocreatie sessie met naast Sandra en Wendy nog 2 teamleden. De sfeer was ontzettend positief, iedereen deed enthousiast mee en binnen 1,5 uur hadden we een strategie voor het festival van dit jaar en in de toekomst in beeld gebracht.