Schermafbeelding 2022 11 18 Om 13.38.45

Strategisch advies over Marketing

Organisatie in het kort

De Turfweide is een landschapskunstwerk dat de geschiedenis van de turfontginning in beeld brengt op een artistieke een ecologische manier. Met dit project leveren wij een bijdragen aan het vergroten van de biodiversiteit en bieden we kansen voor personen met een arbeidsbeperking.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Educatie
💛 Kunst en cultuur

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw advies kunnen wij strategisch aan de wereld laten zien wat Turfweide is en daarmee een grotere bijdrage leveren aan het vergroten van de biodiversiteit.

Marcel Kaijen

Marcel Kaijen

Stichting Turfweide Veenendaal

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij hebben als doel om vanuit een gezamenlijke identiteit een landschapsmonument te realiseren dat bijdraagt aan biodiversiteit, waterbuffering en sociale cohesie met oog op de toekomst. Wij willen mensen en middelen aan de Turfweide binden, laten zien wat we doen en daarbij onze missie & identiteit scherper formuleren. Wat doen we goed, wat kan/moet beter? Missen we iets? We hopen dat jij als deskundige met ons meekijkt en meedenkt.

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
  • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: problematiek, marketingdoelstellingen, positionering, missie & identiteit en doelgroepen.
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strateeg of marketeer, die als facillitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) marketing thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

🧭 Communicatie strategie

Wat hebben we al?

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
  • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
Stichting Turfweide Veenendaal
Stichting Turfweide Veenendaal

De missie van Stichting Turfweide Veenendaal.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Veenendaal

Turfweide draagt het DNA van Veenendaal. Het afgraven van Veen, Veen & Daal, turfontginning is onze oorsprong. Het geeft het historisch belang van Veenendaal en onze gezamenlijke grond letterlijken figuurlijk op een artistieke en ecologische manier weer. Het belang van investeren in groen is op dit moment evident. We willen een bijdrage leveren aan het vergroten van de biodiversiteit en een basis bieden voor een educatief programma, in samenwerking met o.a. IVN en School en Cultuur. Daarnaast is de uitvoering en onderhoud van de toekomstige Turfweide bedoeld als een sociale innovatief project door de uitvoering in handen te geven van personen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees meer

Professionals over Stichting Turfweide Veenendaal

Juriaan
Stichting Turfweide is een gepassioneerde club die heel goed weet wat ze wil en ongelofelijk veel bereikt heeft in een korte tijd. Het is een erg positief project dat veel zal brengen voor Veenendaal en omgeving. Ik heb ze een aantal handvatten kunnen geven in de vorm van positionering en communicatie strategie waar ze nu zelf mee aan de slag kunnen.