4136aa6b-e7af-45b9-acb6-21f132f28c06

Implementeren Boekhoudsysteem voor stichting

Organisatie in het kort

Op verzoek van en samen met jongeren en studenten realiseren we theater producties waarmee we data ophalen en impact maken

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Wetenschap en onderzoek
💛 Kunst en cultuur

Project details

⏱️

16-28 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 4-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Door jouw hulp kunnen we een goed boekhoudprogramma te implementeren, waardoor wij structuur brengen in onze boekhouding en efficiënter te werk kunnen gaan.

Nicole ten Horn

Nicole ten Horn

Stichting Time Out

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We stoeien al een tijd met ons financieel systeem. Op dit moment houden we onze boekhouding bij en doen we de begroting in Excel. Maar hier kan onze boekhouder geen chocola van maken en voor ons kost het veel tijd om dit handmatig bij te houden. Onze boekhouder heeft ons aangeraden om Exact of SnelStart te implementeren, maar wij hebben niet de expertise om dit goed in te richten. Wij zouden graag met jouw hulp één van deze programma's willen implementeren en onze boekhouding uit Excel over te zetten.

Wat hebben we nodig?

  • Hulp bij het kiezen van een geschikt boekhoudsysteem SnelStart, Visma of Moneybird.
  • Het overzetten van ons huidige boekhoudsysteem in Excel naar het nieuwe boekhoudprogramma.
  • Hulp bij het optimaliseren van het boekhoudsysteem, met oog op onze toekomstige groei. Denk aan: rapportages, koppelingen van verschillende geldstromen, offertes, etc.
  • Uitleg en begeleiding aan ons team over het gebruik van het boekhoudprogramma.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een finance professional die ons kan helpen bij het implementeren van het boekhoudsysteem SnelStart, VIsma of Moneybird Benodigd: ervaring met SnelStart, VIsma of Moneybird

💴 Financiële administratie

Wat hebben we al?

  • Teamlid dat verantwoordelijk is voor de boekhouding van de organisatie met toegang tot financiële gegevens of de persoon die verantwoordelijk is voor de boekhouding.
  • Huidig systeem dat kan worden gedeeld met vrijwilliger.
  • Begrotingen in excel.
  • Een boekhouder die btw en de jaarrekening maakt.
Stichting Time Out
Stichting Time Out

De missie van Stichting Time Out.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Overveen

De mentale kapitaalvernietiging van jongeren en studenten helpen te stoppen. Onderwerpen als studiestress, prestatiedruk, sociale veiligheid en middelengebruik zijn thema's die studenten en jongeren zelf op de agenda willen. Wij helpen ze daar een podium voor te creëren en werkelijk verandering te realiseren en zelf de regie te pakken. Bottum up.

Door een steeds sneller gaande samenleving en een ratrace om tenminste hoogopgeleid te zijn, is het lastig voor jongeren hun autonomie te ontwikkelen en het leven te leven dat echt bij hen past.

Lees meer

Professionals over Stichting Time Out

Erik
De vraagstelling was duidelijk, evenals de verstrekte informatie waardoor het makkelijk was om een beeld te vormen en de oplossing in samenspraak te bedenken. De communicatie verliep erg prettig.