Thedingsweert

Digital Projectmanager

Organisatie in het kort

Wij zijn een unieke stichting die werk- en woonprojecten opzet voor mensen met een verstandelijke beperking of sociaal-psychologisch vraag.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Welzijn

Project details

⏱️

20-36 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 4-8 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met deze nieuwe website willen wij de diverse producten die door onze zorgvragers gemaakt worden beter onder de aandacht te brengen. Geldt ook voor zorgaanbod van Stichting Thedinghsweert.

Frans Zwarts

Frans Zwarts

Stichting Thedinghsweert

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij gaan een nieuwe website ontwikkelen die beter bij onze activiteiten en doelgroep aansluit. Met meerdere Nieuwe Gevers/expertise gaan we aan dit project werken, alleen missen we de expertise om dit proces in goede banen te leiden. Daarom zijn wij op zoek naar een project manager die voor ons/en met ons dit project tot een goed einde weet te brengen. Het aansturen van de diverse specialisten die er nodig zijn (o.a. website designers, SEO specialisten, tekstschrijvers e.d.) en de juiste wensen en requirements in kaart brengen.

Wat hebben we nodig?

  • Ondersteuning en advies bij het in goede banen leiden van het lanceren of verbeteren van onze website.
  • Definiëren van visie en strategie van het product/project door middel van marktonderzoek en gebruikersfeedback.
  • Verzamel en prioriteren van de vereisten voor het digitale product/project, maak een backlog of projectplan.
  • Het managen van het project van kick-off tot livegang, denk aan: voortgang & deadline bewaken, risicobeheer, stakeholder management, etc.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Digital projectmanager of product owner, die ons kan helpen in de procesbegeleiding bij het lanceren of updaten van onze website. Benodigd: ervaring met het opleveren van digitale producten van kick-off tot live-gang.

🗺 Project Management
🤝 Producer / Project Assist

Wat hebben we al?

  • Alle teamleden die nodig zijn om het project te realiseren.
  • Een teamlid die eigenaar is van het project (inhoudelijke sparringpartner/beslisser).
Stichting Thedinghsweert
Stichting Thedinghsweert

De missie van Stichting Thedinghsweert.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Kerk Avezaath

Stichting Thedinghsweert is een unieke zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, of arbeidsbeperking of ontwikkelingsachterstand anderszins. Wij bevorderen de eigen regie, zelfredzaamheid en daardoor het gevoel van eigenwaarde, zodat ze een gewaardeerde plek in de samenleving krijgen. Ze kunnen bij ons terecht voor wonen, werken, dagbesteding en ambulante begeleiding. Wij hebben echt oog voor het individu en zien bij iedereen talent die we samen kunnen ontwikkelen.

Lees meer