Henk Springer Jqe1bfaqfyw Unsplash

Website teksten schrijven

Organisatie in het kort

ReLeaf gebruikt kunst om bomen in Nederland te planten, als deel van de oplossing van klimaatverandering en biodiversiteitsverlies. We gaan voor 2030, 1 miljoen bomen planten!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Kunst en cultuur
💛 Educatie

Project details

⏱️

12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met goed geschreven SEO-proof teksten, kunnen we met meer mensen ons verhaal delen. Dit is voor ons nodig om fondsen te werven en 1 miljoen bomen te planten!

Matt Church

Matt Church

Stichting reLeaf

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zijn bezig met een nieuwe website te bouwen, daarmee willen we nieuwe SEO teksten schrijven, zodat ons verhaal beter wordt overgebracht, maar ook om goed gevonden te worden. Nederlands is voor mij een tweede taal (EN moedertaal), dus kan ik jouw hulp goed gebruiken.

Wat hebben we nodig?

  • Hulp bij het schrijven van aansprekende teksten voor onze website (SEO-proof), die in lijn staan met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website kan schrijven. Benodigd: kennis van SEO en het schrijven van teksten die goed vindbaar zijn in Google.

✍️ Copywriting
🔎 SEO

Wat hebben we al?

  • Onze huidige website.
  • Missie en visie document.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Globale content richting(en).
  • Momenteel zijn we ook op zoek naar een Nieuwe Gever die een SEO audit voor ons kan doen. Hieruit volgen verbeterpunten en keywords die we kunnen gebruiken.
Stichting reLeaf
Stichting reLeaf

De missie van Stichting reLeaf.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌱 Start-up fase
📍Zwolle

De wereld vandaag heeft alleen de helft van de bomen die eerder bestond. Dit is één van de oorzaken van klimaatverandering en reductie van biodiversiteit. Door het planten van bomen in Nederland dragen we onze steentje bij aan de oplossing. Doneer aan reLeaf en krijg handgemaakte, duurzame kunst als dank.

Lees meer

Professionals over Stichting reLeaf

Ron
Het was goed samenwerken met stichting ReLeaf! Met Matt was er direct een klik, belangrijk om met elkaar mooie dingen voor elkaar te krijgen.