Simon Wilkes S297j2csdlm Unsplash

SEO Audit

Organisatie in het kort

ReLeaf gebruikt kunst om bomen in Nederland te planten, als deel van de oplossing van klimaatverandering en biodiversiteitsverlies. We gaan voor 2030, 1 miljoen bomen planten!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Kunst en cultuur
💛 Educatie

Project details

⏱️

4-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw hulp met het maken van een keyword analyse, kunnen we vanuit daar mooie teksten schrijven, en daardoor veel meer bomen in Nederland planten!

Matt Church

Matt Church

Stichting reLeaf

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Op dit moment zijn we bezig met het verbeteren van onze website, daarvoor is SEO een belangrijk onderdeel. Daar zouden we jou advies goed bij kunnen gebruiken. Om ook de teksten SEO proof te schrijven willen we weten welke keywords voor onze organisatie belangrijk zijn. Graag zouden we met jou een keyword analyse willen doen, zodat we stappen kunnen maken met onze website.

Wat hebben we nodig?

  • Hulp bij het uitvoeren van een keyword analyse.
  • Advies over onze website op het gebied van vindbaarheid in Google.
  • Goed om te weten: de werkzaamheden om het concrete actiepunten/verbeteringen door te voeren zijn geen onderdeel van dit project.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een SEO-specialist die advies kan geven met betrekking tot een betere vindbaarheid in Google en kan helpen met het uitvoeren van een Keyword analyse. Benodigd: Ervaring met: Google Analytics, Search Console en/of andere SEO-tooling.

🔎 SEO
🧠 Consulting Digital Marketing

Wat hebben we al?

  • Onze website.
  • Google Analytics waar je toegang tot hebt.
Stichting reLeaf
Stichting reLeaf

De missie van Stichting reLeaf.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌱 Start-up fase
📍Zwolle

De wereld vandaag heeft alleen de helft van de bomen die eerder bestond. Dit is één van de oorzaken van klimaatverandering en reductie van biodiversiteit. Door het planten van bomen in Nederland dragen we onze steentje bij aan de oplossing. Doneer aan reLeaf en krijg handgemaakte, duurzame kunst als dank.

Lees meer

Professionals over Stichting reLeaf

Ron
Het was goed samenwerken met stichting ReLeaf! Met Matt was er direct een klik, belangrijk om met elkaar mooie dingen voor elkaar te krijgen.