53a2583e-5722-4ad0-9452-1db619b1a9c3

Strategische sessies: Partnerships

Organisatie in het kort

Stichting Petuda combineert muziek, beeld en verhaal om je uit het dagelijkse stressvolle bestaan te halen. We creëren een veilige ruimte creëren waar mensen zich kunnen laten betoveren door de kunstvormen die we aanbieden. Wij geloven dat zo'n ervaring fungeert als levenselixer.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Welzijn
💛 Educatie

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Samen met jou maken we een sterk plan om fondsen te werven op de zakelijke markt. Zo help je ons om een muzikale immersive experience in een dome te realiseren.

Huda  Blom

Huda Blom

Stichting Petuda

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zien een grote poel aan kansen om sponsoring op te halen op de zakelijke markt. We missen alleen expertise om een gedegen plan op te zetten, met een sterke propositie om bedrijven te benaderen. Daar hebben we jouw business expertise voor nodig! Kun jij met ons meedenken zodat we ons geweldige project Recharge, een muzikale immersive experience, kunnen realiseren?

Wat hebben we nodig?

  • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: doelstellingen, doelgroepen, boodschap, marketing/promotie plan, funnel, advies voor ondersteunende materialen.
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strateeg of business developer, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) zakelijke propositie thema’s uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

🧾 Sales
🎯 Business Strategy

Wat hebben we al?

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is en dit project prioriteit en draagvlak geeft.
  • Interne organisatie informatie die je beschikbaar kan stellen aan de professional (denk aan financiën, programma informatie, operatie en marketing activiteiten).
  • De doelen/challenges die we hebben.
  • Kansen in de markt, die we zelf zien.
  • Missie en visie.
  • We hebben een business plan en uitgewerkte projectplannen voor ons aanstaande project ReCharge.
Stichting Petuda
Stichting Petuda

De missie van Stichting Petuda.

🎨Kunst en cultuur
🌿 Groeiende fase
📍Zwolle

Het moderne leven kenmerkt zich door een continue bombardering van informatie en communicatie via social media, spam, sms-reclame en whatsapp berichten. Maar continue 'aan' staan betekent op een gegeven moment 'uit' gaan. We zien een wereld waarin mensen hun drukke levens kunnen doorbreken door te genieten van kunst en muziek. We bieden een breed scala aan kunstvormen aan die toegankelijk zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd, cultuur en achtergrond. Het is onmogelijk om stress te voelen op het moment dat je betoverd wordt door iets moois.

Lees meer