f66aff81-cb66-41d1-bb96-df38eac7d9a3 (1)

Project management ondersteuning

Organisatie in het kort

Stichting Petuda combineert muziek, beeld en verhaal om je uit het dagelijkse stressvolle bestaan te halen. We creëren een veilige ruimte creëren waar mensen zich kunnen laten betoveren door de kunstvormen die we aanbieden. Wij geloven dat zo'n ervaring fungeert als levenselixer.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Welzijn
💛 Educatie

Project details

⏱️

16-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jou aan boord kunnen we kwalitatief goede muziek de spotlight geven die het verdient en mensen de stress van het dagelijkse leven even laten vergeten; want dat doet muziek met je!

Huda  Blom

Huda Blom

Stichting Petuda

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zien veel kansen qua kleinere / middelgrote playlists, maar wij missen de slagkracht om dit zelf aan te vliegen. Het zou geweldig zijn als jij ons kan helpen bij o.a. bij het invoeren en uploaden van informatie en muziek en met het vinden/benaderen van playlists op Youtube en Spotify. Ben jij een muziekliefhebber en wil jij ons mee helpen de kracht van muziek te verspreiden? Dan is dit project iets voor jou!

Wat hebben we nodig?

  • Uitvoerend hulp bij bijvoorbeeld: invoeren en uploaden van informatie en muziek bij Buma Stemra en Sena en helpen met het vinden/benaderen van playlists

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een projectmanager die ons uitvoerend kan helpen bij een project of initiatief dat wij gaan starten. Kennis binnen: projectondersteuning, contacten leggen, takenlijstjes verwerken en opstellen, planning beheren etc.

  • Je bent bekend met het ondersteunen van projecten, van begin tot eind, en kan helpen bij het coördineren van diverse taken.
  • Je bent goed in het organiseren van taken, onderhouden van relaties en bijhouden van een projectplanning.
🗺 Project Management
🔖 Uitzoeken en regelen

Wat hebben we al?

  • Een teamlid die eigenaar is van het project (inhoudelijke sparringpartner/beslisser).
  • Plan met zaken als: strategie, doel, planning & acties.
Stichting Petuda
Stichting Petuda

De missie van Stichting Petuda.

🎨Kunst en cultuur
🌿 Groeiende fase
📍Zwolle

Het moderne leven kenmerkt zich door een continue bombardering van informatie en communicatie via social media, spam, sms-reclame en whatsapp berichten. Maar continue 'aan' staan betekent op een gegeven moment 'uit' gaan. We zien een wereld waarin mensen hun drukke levens kunnen doorbreken door te genieten van kunst en muziek. We bieden een breed scala aan kunstvormen aan die toegankelijk zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd, cultuur en achtergrond. Het is onmogelijk om stress te voelen op het moment dat je betoverd wordt door iets moois.

Lees meer