b9a56f29-d788-4997-84fd-46e819dbe897
🌱 Help deze organisatie Of stel een vraag

Advies over verbeteren AVG

Organisatie in het kort

Dordtse Helden, een groep jongeren, zetten zich actief in voor hun stadsgenoten, waardoor ze niet alleen eenzaamheid in de gemeenschap aanpakken, maar ook zichzelf ontwikkelen en nieuwe vriendschappen vormen. Samen met de jongeren zetten we ons in tégen eenzaamheid en vóór verbinding en ontmoeting.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Armoede
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

12-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw expertise in AVG-audits kunnen we de gegevens van onze vrijwilligers en mensen met een hulpvraag op een zorgvuldige manier beheren, waardoor ze met vertrouwen bij ons kunnen aankloppen🔐.

Marion van Bruggen

Marion van Bruggen

Stichting Netwerk Dordtse Helden

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Onze organisatie verzamelt persoonsgegevens via aanmeld- en contactformulieren, en we houden gegevens van onze projecten, inclusief persoonlijke informatie, bij in ons CRM-systeem. Het is van groot belang dat we zorgvuldig omgaan met deze gegevens, maar we realiseren ons dat er ruimte is voor verbetering op sommige vlakken. We zouden graag een audit willen uitvoeren om ons AVG-beleid te controleren en waardevolle tips te ontvangen om het te versterken. Jouw expertise in dit gebied zou hierbij zeer waardevol zijn!

Hier zijn we naar op zoek

  • Een AVG Audit van onze organisatie, denk aan: datalekken, verwerkingsregister, privacy verklaring, website etc.
  • Een kort rapport of presentatie met bovenstaande inzichten, die we intern kunnen gebruiken voor verdere invulling.
  • Tips waardoor we onze AVG kunnen verbeteren.
  • Goed om te weten: de werkzaamheden om de concrete actiepunten/verbeteringen door te voeren zijn geen onderdeel van dit project.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een legal- of dataprofessional die ervaring heeft binnen AVG en een analyse kan uitvoeren in welke mate wij voldoen aan de AVG eisen. Benodigd: ervaring met het uitvoeren van AVG Audits.

👩‍⚖️ Juridisch advies
📏 Toezicht & Governance

Dit hebben we al in huis

  • Toegang tot onze tools & systemen tbv de audit.
  • Privacy statement.
  • Interne relevante informatie die nodig is voor dit project.
Marion van Bruggen
Marion van Bruggen Oprichter
Stichting Netwerk Dordtse Helden
Stichting Netwerk Dordtse Helden

De missie van Stichting Netwerk Dordtse Helden.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Dordrecht

Niet iedereen heeft een sociaal netwerk om op terug te vallen bij praktische en sociale (hulp)vragen. Bovendien voelt een groot deel van de bevolking zich eenzaam, dat is er bij mensen van alle leeftijden en achtergronden. Eenzaamheid is een stille epidemie die een enorme impact kan hebben op het welzijn en de geestelijke gezondheid van mensen. De jongeren van Dordtse Helden vormen met elkaar een sociaal netwerk voor mensen die dat missen.

Lees meer

Professionals over Stichting Netwerk Dordtse Helden

Cheyenne
Dankzij deze stichting heb ik in een veilige omgeving m'n eigen kwaliteiten leren kennen en een nieuwe passie gevonden: het opschrijven van levensverhalen van mensen. Ik heb dankzij Marion de mooiste mensen mogen ontmoeten en zal daar de rest van m'n leven met genot op terugblikken.
Nina
Wat was het een feestje om met Dordtse Helden samen te werken! Vanaf dag 1 had ik een leuke klik met Marion, en later ook met de rest van het team en het bestuur. Wat een bevlogen mensen met een gouden hart, super inspirerend!