301298655 5226983490757752 2585343017594369237 N 1920X1279

Korte strategiesessies voor versterken van merk

Organisatie in het kort

Tijdens ons festival zorgen we ervoor dat mensen kunnen genieten van cultuur en theater op plekken waar je het normaal niet verwacht. Een idyllische boerderij. Een verlaten bedrijventerrein. Gestrande schepen. Betoverende kastelen. En natuurlijk.. aan de oevers van de Maas. Stuk voor stuk unieke locaties verspreidt door Limburg die bijdragen aan een onvergetelijke ervaring voor cultuur- & theaterliefhebbers.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Dankzij jouw hulp weten straks alle cultuurliefhebbers, jong en oud, hun weg naar onze bijzondere voorstellingen op de meest unieke locaties van Limburg te vinden. Zo hoeven ze deze onvergetelijke ervaring niet te missen.

Mathijs Creemers

Mathijs Creemers

Stichting Limburg Festival

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Met 97 voorstellingen op meer dan 32 bijzondere locaties kunnen we wel stellen dat we een enorm festival organiseren. Maar met zoveel verschillende voorstellingen, locaties en mensen kan het voor cultuurliefhebbers onduidelijk zijn wat we als organisatie doen en waarom. Dat is zonde, want we willen juist dat nog meer mensen die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring ons festival leren kennen! Ben jij de cultuurliefhebbende marketeer die ons o.a. verder kan helpen met onze positionering, marketingdoelstellingen, missie en visie?

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
  • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: problematiek, marketingdoelstellingen, positionering, missie & identiteit en doelgroepen.
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Heb jij al vaker organisaties geholpen met thema's als positionering, marketingdoelstellingen, doelgroepen, missie en visie? En heb jij binnenkort wat tijd over? Dan staan we te springen om jouw hulp!

🧭 Communicatie strategie

Wat hebben we al?

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
  • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
  • Missie en visie.
  • Ons cultuurplan van 2020 - 2024
Stichting Limburg Festival
Stichting Limburg Festival

De missie van Stichting Limburg Festival.

🎨Kunst en cultuur
💒 Gevestigde organisatie
📍Roggel

Al bijna 40 jaar brengt het Limburg Festival cultuur- & theaterliefhebbers, jong en oud, op een laagdrempelige manier in aanraking met bijzonder theater. We zijn het inmiddels het oudste en grootste theaterfestival in Limburg. Dit hadden we nooit kunnen bereiken zonder onze vaste teamleden en 120 vrijwilligers. Een inspirerende groep mensen waar jij er hopelijk ook één van wordt.

Tijdens ons meerdaagse festival toveren we Midden-Limburg om tot één groot openluchtpodium. Je kan zelfs fietsend van voorstelling naar voorstelling! De ene keer bekijk je een voorstelling in een kasteel, de andere keer op een verlaten bedrijventerrein en voor je het weet sta je applaudisserend aan de oevers van de Maas. Daarnaast is er door ons brede aanbod van theater, toneel, muziek, opera, mime en dans, voor ieder wat wils. Deze programma's komen tot stand in samenwerking met jonge markers uit binnen- en buitenland.

Zo brengen we cultuurliefhebbers met verschillende interesses en achtergronden, op een unieke en laagdrempelige manier bij elkaar op de meest bijzondere plekken van Limburg.


Lees meer