8538dc9b-0d42-4ff8-a4cb-276b32e9d79a
🌱 Help deze organisatie Of stel een vraag

Interim vrijwilliger: Business developer

Organisatie in het kort

Te veel kinderen in Kenia gaan zonder eten naar school of gaan helemaal niet naar school. Lala Salama is een springlevende stichting die een constructief papprogramma heeft en zich richt op educatieprojecten in Oloitokitok, Kenia.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Armoede
💛 Ontwikkelingshulp
💛 Educatie

Project details

⏱️

60-80 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 18-20 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw expertise kunnen wij het eerste landbouwproject op school in Kenia realiseren. Met als eindpunt 10 scholen in 2023!

Claartje de Rooij

Claartje de Rooij

Stichting Lala Salama

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij missen de expertise om een grote groei door te maken. De eerste stappen in Kenia zijn gezet, wij hebben boots on the ground. Wij willen graag iemand die ons hierin bij kan staan waar wij veel van kunnen leren!

Wat hebben we nodig?

  • Ondersteuning bij sales gerelateerde onderwerpen, voor een periode van min. 6 maanden, voor 4 - 8 uur per week.
  • Denk aan: marktonderzoek en het identificeren van potentiële strategische partners, leadgeneratie & salescampagnes, onderhandelingen voeren, etc.
  • Sparren over nieuwe proposities of strategieën om onze activiteiten te verbeteren of een nieuwe markt toe te treden.
  • De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen per maand wat we oppakken en hoe we dat invullen.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Business Developer die voor een periode van min. 6 maanden, kan helpen bij Sales-gerelateerde onderwerpen. Benodigd: ervaring met propositie-ontwikkeling, business model, leadgeneratie.

🧾 Sales
🤓 Business & Analyse

Wat hebben we al?

  • Een contactpersoon die intern betrokken is tijdens de samenwerking.
  • Interne organisatie informatie (denk aan financiën, programma informatie, operatie en marketing activiteiten).

Samenwerkingsvorm Interim vrijwilliger.

  • Er is een set aan afgebakende taken voor max. 4- 8 uur per week. Voor een periode van min. 6 maanden.
  • Samenwerkingsvorm en contactmomenten worden onderling afgestemd.
  • Startdatum en einddatum in overleg.
  • Indien mogelijk bieden wij een vrijwilligersvergoeding van €100 tot €150.
Claartje de Rooij
Claartje de Rooij Oprichter
Stichting Lala Salama
Stichting Lala Salama

De missie van Stichting Lala Salama.

🤲Armoede
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Door armoede, droogte en klimaatverandering dreigt een groot voedseltekort in Kenia. Veel kinderen gaan zonder eten naar school. Lala Salama ondersteunt scholen met een constructief papprogramma, waar de lokale bevolking zelf mee aan de slag gaat. Dagelijks krijgen 1000 kinderen een beker pap, soms is dit hun enige maaltijd van de dag. Daarnaast zijn er kinderen en jongeren die helemaal niet naar school gaan. Educatie is de belangrijkste manier om zelfvoorzienend te worden en iets te bereiken in Kenia. We bundelen daarom onze krachten met zoveel mogelijk Lala members om samen zoveel mogelijk kinderen naar school te krijgen!

Lees meer

Professionals over Stichting Lala Salama

Onno
Superrrr leuk team :) en vlotte communicatie. Nu een klein project afgerond samen en het komende jaar gaan we samen nog meer verbeteringen doorvoeren op de website.
Laura
Het was een fijne samenwerking, met een mooi eindresultaat. Alles is erg vriendelijk, passievol, duidelijk en professioneel verlopen.
Jet
Het was een hele fijne, open en warme samenwerking met de twee oprichters van Lala Salama! Er was een duidelijke hulpvraag, ze stonden echt open voor feedback en waren bereid om zelf mee te denken. Kortom, een hele leuke opdracht voor een prachtig en oprecht doel waar met passie aan wordt gewerkt.
Chantal
Het is super samenwerken met Claartje en Marie van Lala Salama. De energie die zij in hun mooie project stoppen is top en werkt heel aanstekelijk. Daarnaast is Lala Salama gewoon een heel mooi doel dat écht iets bereikt in Kenia.
Esther
Het was prettig samenwerken met Claartje van stichting Lala Salama. Na een eerste gesprek waarbij hun verhaal werd uitgelegd ben ik begonnen met een verhaallijn met schetsen, welke gelijk tot een animatie uitgewerkt kon worden.