271712714 139614495141810 4516295345443414933 N

Video edit

Organisatie in het kort

STEORR wil de duurzame economische ontwikkeling in het gebied van Ricanau Ricanau Mofo en Moengo tot stand brengen door de lokale bevolking te stimuleren zelf bedrijven op te zetten in de agrarische sector.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Ontwikkelingshulp
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Armoede

Project details

⏱️

10-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw kennis van video-editing ons helpen kleine prachtige korte filmpjes in elkaar te zetten, waarmee wij mensen laten zien wat we doen voor een duurzame omgeving in Ricanau Mofo

Rudi Darson

Rudi Darson

Stichting Economische Ontwikkeling Ricanau-Ricanaumofo

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Het dorp Ricanau Mofo ligt in de tropische regenwoud. Het gebied heeft enorm veel potentie om te gebruiken om een duurzame agro-economie op te zetten. We zoeken een professional die kan helpen bestaande videobeelden en foto's tot een geheel te maken.

Wat hebben we nodig?

  • Een video edit teruggebracht naar 1 tot 3 minuten, die we kunnen gebruiken voor externe communicatie (zoals op de website, in een powerpoint presentatie en/of social media).

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik heb hier eigenlijk geen kennis of ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een video editor die op basis van bestaand beeldmateriaal een bedrijfsvideo kan editen. Benodigd: ervaring met programma's als Adobe Premiere.

  • Ervaring met Adobe Premiere, Davinci Resolve of ander videobewerkingsprogramma.
  • Creativiteit om een boeiende bedrijfsvideo te editten die onze boodschap goed overbrengt.
🎬 Editen

Wat hebben we al?

  • We hebben video materiaal waarmee je direct aan de slag kan.
Stichting Economische Ontwikkeling Ricanau-Ricanaumofo

De missie van Stichting Economische Ontwikkeling Ricanau-Ricanaumofo.

🌏Ontwikkelingshulp
💒 Gevestigde organisatie
📍Utrecht

In het gebied Ricanau Mofo zijn er geen grote bedrijven die zorgen voor werkgelegenheid voor o.a. jongeren en inkomen. We streven ernaar om lokale agro-bedrijven op te helpen zetten om te zorgen voor een duurzame ontwikkeling van de lokale economie. Daarbij moeten de lokale boeren getraind worden en worden ondersteund. Ze moeten in het hele proces geholpen worden door deskundigen.

Lees meer

Professionals over Stichting Economische Ontwikkeling Ricanau-Ricanaumofo

Barbara
STORR heeft een prachtig doel en werkt volledig op vrijwilligers. We hebben nu een communicatiestrategie neergezet maar fondsenwervers zouden ook zeer welkom zijn.