9820d6a7-e86a-463a-95b8-2f23d814bb2e (1)

Strategisch Communicatie advies

Organisatie in het kort

STEORR wil de duurzame economische ontwikkeling in het gebied van Ricanau Ricanau Mofo en Moengo tot stand brengen door de lokale bevolking te stimuleren zelf bedrijven op te zetten in de agrarische sector.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Ontwikkelingshulp
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Armoede

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw expertise op het gebied van communicatie en strategieformulering kunnen een goed communicatieplan opzetten voor duurzame economische ontwikkeling in Ricanau Mofo, Suriname.

Rudi Darson

Rudi Darson

Stichting Economische Ontwikkeling Ricanau-Ricanaumofo

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We willen een plan voor het komende jaar formuleren hoe wij communiceren met onze partners on- en offline. In september/november starten we met het project Greenport Marowijne, waar we een goede basis voor willen formuleren hoe we het gezamenlijk met onze partners en stakeholders kunnen realiseren en hoe we daarover moeten communiceren. Denk aan communicatiemiddelen, boodschap & tone. Onze partners zijn met name scholen in Nederland en Suriname en de overheid. Daarnaast willen we het bedrijfsleven erbij betrekken.

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van onze huidige communicatie-activiteiten.
  • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: communicatiedoelstellingen, boodschap, Tone of Voice, doelgroep, kanalen, etc.
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een ervaren communicatie specialist of adviseur, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) communicatie thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, content, doelgroepen, boodschap, kanalen, etc.

🧭 Communicatie strategie
🗞 PR

Wat hebben we al?

  • Een personeelslid die verantwoordelijk is voor het project.
  • Een idee van de boodschap die we graag willen overbrengen.
  • Een idee van de doelgroepen die we willen bereiken.
  • Huidige missie, visie, waarden en communicatie uitingen.
Stichting Economische Ontwikkeling Ricanau-Ricanaumofo

De missie van Stichting Economische Ontwikkeling Ricanau-Ricanaumofo.

🌏Ontwikkelingshulp
💒 Gevestigde organisatie
📍Utrecht

In het gebied Ricanau Mofo zijn er geen grote bedrijven die zorgen voor werkgelegenheid voor o.a. jongeren en inkomen. We streven ernaar om lokale agro-bedrijven op te helpen zetten om te zorgen voor een duurzame ontwikkeling van de lokale economie. Daarbij moeten de lokale boeren getraind worden en worden ondersteund. Ze moeten in het hele proces geholpen worden door deskundigen.

Lees meer

Professionals over Stichting Economische Ontwikkeling Ricanau-Ricanaumofo

Barbara
STORR heeft een prachtig doel en werkt volledig op vrijwilligers. We hebben nu een communicatiestrategie neergezet maar fondsenwervers zouden ook zeer welkom zijn.