IMG 20211104 WA0045

Advies over Crowdfunding

Organisatie in het kort

STEORR wil de duurzame economische ontwikkeling in het gebied van Ricanau Ricanau Mofo en Moengo tot stand brengen door de lokale bevolking te stimuleren zelf bedrijven op te zetten in de agrarische sector.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Ontwikkelingshulp
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Armoede

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

We kunnen Ricanau Mofo weer 'droge voeten' geven doordat we door de crowdfunding het stageproject kunnen realiseren!

Rudi Darson

Rudi Darson

Stichting Economische Ontwikkeling Ricanau-Ricanaumofo

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We willen middelen binnenhalen voor een stageproject voor studenten die naar Suriname gaan. Het is een project op het gebied van duurzaamheid i.s.m. lokale boeren. We hebben een boekje geschreven, over de podosii (açai), een product uit het tropisch regenwoud van Suriname. We willen voor de uitgave een campagne gaan voeren om middelen binnen te halen voor het stageproject. Ook willen we een Jungletocht naar Suriname organiseren om middelen binnen te halen. We staan op twee crowdfundingsplatformen: PIF World en Goodplace Foundation en willen de mogelijkheden daar volledig benutten.

Hier zijn we naar op zoek

  • 1 tot 4 één uur adviesgesprekken waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: doelstellingen, verhaal en beloningen, inzet middelen, benadering donateurs, en campagneplan na livegang.
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die kennis heeft met het opzetten van crowdfunding campagnes en ons kan adviseren over het opzetten van crowdfunding. Benodigd: ervaring met zaken als crowdfunding aanpak, geschikte platforms, content creatie voor crowdfunding, campagnevoering etc.

👋 Crowdfunding
📢 Campagnes

Dit hebben we al in huis

  • Het doelbedrag van onze campagne en plan wat we er mee gaan doen.
  • Uiteenzetting van onze community en potentiële donateurs.
  • https://www.pifworld.com/nl/projects/diD0kpQ_B3A/de-reizen-van-de-podosii/about
Stichting Economische Ontwikkeling Ricanau-Ricanaumofo

De missie van Stichting Economische Ontwikkeling Ricanau-Ricanaumofo.

🌏Ontwikkelingshulp
💒 Gevestigde organisatie
📍Utrecht

In het gebied Ricanau Mofo zijn er geen grote bedrijven die zorgen voor werkgelegenheid voor o.a. jongeren en inkomen. We streven ernaar om lokale agro-bedrijven op te helpen zetten om te zorgen voor een duurzame ontwikkeling van de lokale economie. Daarbij moeten de lokale boeren getraind worden en worden ondersteund. Ze moeten in het hele proces geholpen worden door deskundigen.

Lees meer

Professionals over Stichting Economische Ontwikkeling Ricanau-Ricanaumofo

Barbara
STORR heeft een prachtig doel en werkt volledig op vrijwilligers. We hebben nu een communicatiestrategie neergezet maar fondsenwervers zouden ook zeer welkom zijn.