0e49751b-5b84-44b2-9c96-bf0bad39878a

Social media content ontwerpen

Organisatie in het kort

Duurzaam Den Haag is dé partner in duurzaam doen! Wij delen onze kennis over duurzaamheid en we inspireren om in huis en in de buurt duurzaam aan de slag te gaan. Alleen samen zorgen we voor een groene, leefbare stad die klaar voor de toekomst is!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

⏱️

20-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

Starten binnen één maand

apostrophe-beginning

Met jouw expertise hopen we met creatieve ideeën onze doelgroep beter te bereiken en meer interactie te hebben op onze socials, om de Haagse duurzame community te activeren.

Cas van der Graaf

Cas van der Graaf

Stichting Duurzaam Den Haag

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Om meer interactie te krijgen willen we onze content meer richten op de doelgroep. Wij hebben na een strategisch advies wat ideeën voor content die we willen inzetten op onze socials. Daar willen we graag met jou over sparren. Op dit moment stagneert onze groen en de interactie. De eerste opdracht via Nieuwe Gevers heeft geleid tot een mooi, globaal strategisch plan waar we mee aan het werk zijn gegaan. Nu willen we echt concreet worden in de content.

Wat hebben we nodig?

  • Een creatieve vertaling van onze communicatie in verschillende content.
  • Hulp bij het creëren van de nodige campagne assets (bijvoorbeeld: social media posts, email nieuwsbrief, pagina)).
  • Exacte scope en invulling zijn samen te bepalen.
  • Goed om te weten: het monitoren van de campagne is niet nodig.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Grafisch Designer die kan helpen een creatieve invulling te geven aan de Social Media content, die we willen maken. Denk aan social media posts of print uitingen.

🎨 Grafisch Design
🌕 Creative Concepting
🌎 Social Media
📢 Campagnes
✍️ Copywriting
🖼 Canva / Design tool

Wat hebben we al?

  • Huisstijl document (logo, kleuren en lettertypes)
  • Ideeën voor content, maar nog geen concrete uitwerking en plan.
Stichting Duurzaam Den Haag
Stichting Duurzaam Den Haag

De missie van Stichting Duurzaam Den Haag.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
💒 Gevestigde organisatie
📍Den Haag

Wat kan ik zelf doen, in mijn buurt of in mijn huis om voor een duurzamere stad te zorgen? Dat is de vraag wat veel Hagenaars zich stellen en daar komen wij om de hoek kijken. Duurzaam Den Haag is dé partner in duurzaam doen! Als onafhankelijke stichting staan we dicht bij bewoners, delen we onze kennis over duurzaamheid en inspireren we om in huis en in de buurt duurzaam aan de slag te gaan. Onze focus ligt met name op energiebesparing, het opwekken en gebruiken van schone energie en het vergroenen van de stad. Samen zorgen we voor een stad die klaar is voor een groene toekomst!

Lees meer

Professionals over Stichting Duurzaam Den Haag

Anke
Een mooie positieve organisatie met enthousiaste medewerkers. Luisteren naar de gegeven adviezen en staan direct in de startblokken ermee aan de slag te gaan. Benieuwd naar de resultaten straks!