Stichting DuKo Student-actionPhoto (18)

Logo & Huisstijl

Organisatie in het kort

DuKo inspireert mensen om slim en duurzaam te shoppen. Dankzij de deelnemende partners die voornamelijk kleine, lokale winkeliers zijn creëren wij impact op zowel sociaal- als milieugebied!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

⏱️

20-40 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-7 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw creativiteit kunnen wij duurzaam consumeren een gezicht geven en deze movement versnellen. Jij geeft ons verhaal een nieuwe look!

Keiko Chavers

Keiko Chavers

Stichting DuKo Student

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zijn bezig met een rebranding, door een vernieuwing in onze doelgroep en focus willen wij er ook een nieuwe look bij. We hebben wel een junior grafisch ontwerper, maar zij bezit nog niet de ervaring om onze brand een totaal nieuwe look te geven. Help jij ons om onze boodschap over te brengen en duurzaam consumeren een gezicht te geven door een nieuwe look te ontwerpen?

Wat hebben we nodig?

  • Een logo dat in lijn ligt met onze merkidentiteit, kant-en-klaar opgeleverd zodat we het direct kunnen inzetten.
  • Huisstijl document (met daarin elementen als logo, kleurgebruik, lettertypes, etc) voor intern gebruik en samenwerkingen met externe partijen.
  • Aansluitende huisstijl-materialen: visitekaartje, envelop, briefpapier en omslagfoto voor social media.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een grafisch designer die een logo en huisstijl kan ontwerpen die goed aansluiten bij de missie, visie en waarden van een organisatie. Pre: een portfolio met soortgelijke projecten (logo’s en huisstijlen).

🎨 Grafisch Design
🎨 Logo & Huisstijl

Wat hebben we al?

  • Missie en visie.
  • Voorbeelden van logo’s en huisstijlen die we mooi vinden.
  • Oude huisstijl (logo, kleuren, lettertypes).
  • Doelgroepomschrijving.
Stichting DuKo Student
Stichting DuKo Student

De missie van Stichting DuKo Student.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌱 Start-up fase
📍Utrecht

DuKo is een stichting die graag mensen wil inspireren om slim en duurzaam te shoppen. Wij geloven een bijdrage te kunnen leveren aan het beschermen van onze planeet door onze consumptiepatroon te veranderen. Hierdoor kunnen we met onze community een minder negatieve footprint achterlaten. We willen duurzaam en lokaal shoppen promoten in het algemeen en jongeren een korting bieden bij partners.

Lees meer

Professionals over Stichting DuKo Student

Alissa
Samenwerken met Stichting DuKo was leerzaam en interessant, omdat ik mij op deze manier meer kon verdiepen in een stichting die zich inzet voor duurzaamheid. De vrijheid die ik kreeg tijdens het ontwerpen van een gehele nieuwe huisstijl en de enthousiaste reacties van het team maakte het een fijne en gewaardeerde samenwerking. Ik werd serieus genomen in mijn werk, ik gaf hen nieuwe ideeën waar ook echt iets mee gedaan werd en het was tof om mijn creaties ook daadwerkelijk terug te zien in het verdere verloop van het project. Ik zou zeggen, help DuKo een handje mee!
Rob
Fijne organisatie met ambitieuze mensen en een mooie visie!
Guido
Het was leuk en fijn samenwerken met Keiko en het team van DuKo. Afspraken maken ging makkelijk en ze hebben alles in het werk gesteld om met de tips en adviezen aan de slag te gaan.