Spencer Imbrock Jahdphmoaea Unsplash

Korte animatie

Organisatie in het kort

Donemus is een onmisbare schakel in de keten tussen componist en publiek. Onze catalogus bereikt musici, van top tot amateur, in 80 landen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Educatie
💛 Innovatie

Project details

⏱️

35-50 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 5-8 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

apostrophe-beginning

Met jouw aantrekkelijke animatie weet ons netwerk hoe hun prachtige audio, die vaak op de plank blijft liggen, kan worden gedeeld met wereldwijde luisteraars.

Davo van Peursen

Davo van Peursen

Stichting Donemus Beheer

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij bieden musici en componisten van nieuwe klassieke muziek de mogelijkheid om hun audio recordings op Spotify, Apple music en nog 50 andere platforms te krijgen. Ons bestaande amateuristische filmpje laat zien dat dat nog niet zo makkelijk is als gedacht. Beelden zeggen ook meer dan 1000 woorden en wij zouden daarom via een toffe animatie willen vertellen hoe dit proces in z'n werk gaat en welke stappen ze moeten zetten. Klinkt dit project je als muziek in de oren? Schrijf je dan in!

Wat hebben we nodig?

  • Een 2D animatie, die helder uitlegt hoe audio recordings kan worden gepubliceerd op digitale platforms, binnen de huisstijl van ons merk, opgeleverd in een video format bruikbaar voor websites en andere social media kanalen.
  • Duur van de animatie is max. 30 tot 45 seconde.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een animator die een verhaal visueel kan vormgeven, en dit kan vertalen naar een animatie. Pre: iemand die een organisatie op conceptniveau kan helpen met het aanscherpen van het verhaal.

🎞 Animatie

Wat hebben we al?

  • Globale content/storyline voor de animatie.
  • Huisstijl (met elementen zoals logo, kleuren, lettertypes).
  • Doelgroepomschrijving.
  • We hebben al een amateurisch instructiefilmpje: https://youtu.be/0CdzEZjmG1Q
Stichting Donemus Beheer
Stichting Donemus Beheer

De missie van Stichting Donemus Beheer.

🎨Kunst en cultuur
🌳 Impact scale-up fase
📍Rijswijk

Hoe vindt een jonge componist z'n weg in het muziekleven? Hoe blijven waardevolle composities toegankelijk als het muzikale erfgoed van de toekomst? Hoe vinden internationale programmeurs waardevolle muziekwerken?
Donemus is een uitgeverij en label voor hedendaagse klassieke muziek. Met een klein, modern en actief team zetten we ons dagelijks in voor het rijke oeuvre van tientallen componisten.

Lees meer

Professionals over Stichting Donemus Beheer

David
Ik vond het een erg prettige samenwerking met Donemus. Korte lijnen en over het algemeen een snelle en heldere communicatie. Het was een klein project en er zijn nog wel wat open eindjes maar ik blijf zoveel mogelijk beschikbaar om die af te sluiten :)