0a97a3c8-fbf3-455f-b944-56d4e05b8744

Redigeren van teksten

Organisatie in het kort

Met de combinatie van professionele zang en persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat de mens achter de ziekte of beperking weer zichtbaar wordt.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Welzijn

Project details

⏱️

12-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met jouw hulp kunnen wij een goede indruk maken bij fondsen en maken we meer kans dat ze dat blijven doen. Zo kunnen wij blijven zingen voor kwetsbare mensen die niet meer naar het theater kunnen.

Pieternel van Amelsvoort

Pieternel van Amelsvoort

Stichting Diva Dichtbij

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We zitten tijdelijk zonder communicatiemedewerker, zij deed dit in het verleden. De nieuwe medewerker zijn we nog aan het werven. Ondertussen willen we het jaarverslag als verantwoording naar vermogensfondsen sturen die ons gesteund hebben. En we genieten er zelf ook meer van als het er mooi uit ziet en lekker leest.

Wat hebben we nodig?

  • Het tegenlezen van het jaarverslag 2021, max 15 pagina's.
  • De verbeterde tekst (lettend op elementen als spel-, stijl- en grammaticafouten, typefouten, taalfouten en gebruik van leestekens).
  • In overleg: het opmaken van het jaarverslag in Word (het hoeft niet heel chique, maar er staan een paar linkjes in naar filmpjes en daar zouden we met een plaatje naar willen verwijzen en we krijgen dat niet voor elkaar)

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een kritische copywriter die teksten kan controleren en verbeteren. Pre: een oog voor detail en een hekel aan foud gescheven zinnen ;).

✍️ Copywriting

Wat hebben we al?

  • De tekst(en) die we graag willen laten redigeren.
  • Het document staat klaar, op de financiële paragraaf na.
  • Er zijn al afbeeldingen in opgenomen.
Stichting Diva Dichtbij
Stichting Diva Dichtbij

De missie van Stichting Diva Dichtbij.

🎨Kunst en cultuur
💒 Gevestigde organisatie
📍Wehl

Wij zijn ervan overtuigd dat kunst en cultuur een sterk positief effect hebben op het welzijn van mensen. Met name op het welzijn en de kwaliteit van leven van mensen die langdurige zorg nodig hebben. Onze Diva's zorgen voor verlichting bij langdurig zieken door middel van professionele zang en oprecht contact. Elk optreden is daarbij anders. Bijzonder is het altijd. Herinneringen komen boven drijven. Mensen kruipen uit hun schulp en lachen weer. Wie dat nog kan, maakt een dansje, met of zonder rolstoel. De sfeer tijdens de optredens is enerzijds feestelijk, anderzijds raken we bij veel mensen een gevoelige snaar. Er is ook ruimte voor verdriet en pijn. Onze Diva's brengen mensen in beweging en bieden verlichting. En dat is precies de bedoeling.

Lees meer

Professionals over Stichting Diva Dichtbij

Diana
Het was een heel makkelijke en vriedelijke samenwerking. Helemaal blij ermee.
Niki
De samenwerking met Diva Dichtbij was heel prettig. Ik kreeg snel de benodigde input van Pieternel om aan de slag te gaan. We hebben ook nog een videocall gehad waarin ik haar uitleg kon geven. Fijn om elkaar ook even te zien, dat maakt de samenwerking persoonlijker :) Succes met het afronden van het jaarverslag en veel plezier met de optredens!
Jessica
Het was fijn om samen te werken met Shirley. Ik hoor het graag of er in de toekomst nog aanvullend advies nodig is. Groet, Jessica
Ellen
Het was leuk om deze opdracht te doen voor Diva Dichtbij, omdat ik het gevoel heb dat ik met mijn kennis en ervaring relatief eenvoudig een belangrijke verandering heb kunnen realiseren. Daarbij namen de medewerkers van Diva Dichtbij de verantwoordelijkheid, waardoor ik er vertrouwen in heb dat zij nu verder kunnen. En ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat Diva Dichtbij had mij in deze korte en constructieve samenwerking!