d791d420-25bf-4e64-8696-6334f7d29501 (1)

Campagne video schieten

Organisatie in het kort

Omdat elk kind recht heeft op een goede start, voorzien wij met babystartpakketten in de basisbehoeften van baby's die opgroeien in armoede

Lees meer

Impact thema’s

💛 Armoede
💛 Kind en gezin
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

⏱️

15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

apostrophe-beginning

Met een impactvolle video kunnen we een succesvolle donatiecampagne neerzetten, waardoor we nog meer kinderen een goede start kunnen geven!

Mariëlle Bakema

Mariëlle Bakema

Stichting Babyspullen

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij willen de opbrengsten vanuit de particuliere doelgroep verhogen door het opzetten van een sterke, impactvolle campagne. Het globale concept is dat vanuit babyperspectief wordt verteld hoe fijn het is dat zijn/haar ouders - die het financieel moeilijk hebben - geholpen zijn met een babystartpakket van Stichting Babyspullen. Het filmpje is het belangrijkste element van onze wervingscampagne voor particuliere donateurs, we hebben alleen niet de apparatuur of skills hiervoor om deze te maken. Daarom kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Wat hebben we nodig?

  • Een video edit van een campagnevideo, teruggebracht naar 1 tot 3 minuten, die we kunnen gebruiken voor externe communicatie.
  • Ook 1 of 2 kortere versies voor onze socials.
  • Het werkbestand, zodat we in de toekomst aanpassingen kunnen doorvoeren.
  • Optioneel: het zou fijn zijn als ook gelijk foto's (of stills) gemaakt kunnen worden voor gebruik in advertenties, social media posts etc.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een cameraman/vrouw die een video kan maken en editen, voor een campagne die we binnenkort lanceren. Benodigd: eigen camera-apparatuur. Pre: iemand die mee kan denken met het (creatieve) script.

📹 Video opname
🎬 Editen

Wat hebben we al?

  • Doelgroep die we willen bereiken.
  • Locatie waar we de video kunnen schieten.
  • Duidelijk creatief campagne concept.
Stichting Babyspullen
Stichting Babyspullen

De missie van Stichting Babyspullen.

🤲Armoede
🌿 Groeiende fase
📍Heerhugowaard

Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen, omdat elk kind recht heeft op een goede start. We realiseren dit doel door het verstrekken van gratis babystartpakketten, bestaande uit nieuwe en gebruikte babyspullen, aan (aanstaande) ouders in Nederland.

Lees meer

Professionals over Stichting Babyspullen

dylan
goede communicatie
Lisanne
Stichting Babyspullen stond het gehele traject dat bestond uit 3 fysieke sessies van iedere een dagdeel vol enthousiasme en aandacht klaar om nieuwe strategische richtingen te bedenken en onderzoeken. Uiteindelijk zijn we tot een goed bruikbaar, gedragen, maar innovatief resultaat gekomen wat aansluit bij de huidige en gewenste situatie. Mary was de opdrachtgever vanuit het team en de samenwerking verliep efficient, maar ook erg prettig. Erg blij mee!
Dave
Stichting Babyspullen is een mooie club die druk bezig is om verder te professionaliseren. Onwijs waardevol om daar een steentje aan te hebben mogen dragen. Want ieder kind verdient een goede start!
Toke
Stichting Babyspullen is een hele leuke organisatie. Niet alleen vanwege het goede doel, maar ook door de leuke mensen die er werken.
Marcel
In begin ging het wat stroef, maar daarna alles af kunnen werken voor dit bedrijf.
Piet
Stichting Babyspullen kwam met een duidelijke briefing en aanvullend materiaal. Met veel toewijding participeerde het team in verschillende creatieve sessies. Uiteindelijk hebben we samen een mooi concept gecreëerd. Ik kan niet wachten tot het daadwerkelijk wordt gerealiseerd.