c79c31f4-d6f7-4030-8969-7738e79ba589

Medialijst samenstellen

Organisatie in het kort

‘Hoe gaat het met je?’, is altijd goed bedoeld. In een medisch of emotioneel traject kan het belastend zijn om keer op keer hetzelfde verhaal te vertellen. Wij maken daarom het leven van deze mensen, en dat van hun netwerk, lichter door te helpen bij eenvoudige en open communicatie met onze app Stamps.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

8-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Patiënten ervaren meer steun als ze hun emotionele verhaal delen met hun naasten. Help jij mee om patiënten te bereiken?

Pien de Ruig

Pien de Ruig

Stamps

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Stamps is ene jonge organisatie, we willen impact maken bij mensen die een emotionele periode meemaken. We werken aan meer naamsbekendheid. Media aandacht helpt daarbij. Hoe meer patiënten weten van ons bestaan, hoe beter. Kun jij ons daarom ondersteunen met het samenstellen van een lijst met contactpersonen die wij vervolgens zelf kunnen benaderen?

Wat hebben we nodig?

  • Hulp bij het vooronderzoek van de juiste contacten voor onze medialijst.
  • Een spreadsheet met relevante media die wij kunnen gebruiken om nieuwsmedia aan te schrijven.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die ervaring heeft binnen projectmanagement of PR en ons kan helpen met het opstellen van een medialijst met relevante contacten.

🗺 Project Management
🗞 PR
🧭 Communicatie strategie

Wat hebben we al?

  • Missie en visie.
  • Een idee van het onderwerp dat we in de media willen verspreiden.
  • Een idee de doelgroep die we willen bereiken.
  • Een tool zoals Excel of een PR-tool om een medialijst in te maken of gegevens te vinden.
Stamps
Stamps

De missie van Stamps.

🙂Welzijn
🌱 Start-up fase
📍Utrecht

Het is voor naasten niet makkelijk om te vragen hoe het gaat als iemand ernstig ziek is. En voor iemand met minder energie niet makkelijk om iedereen op de hoogte te houden. Dit kan leiden tot verwaterde contacten of zelfs eenzaamheid. Wij willen mensen en hun naasten de verbindende kracht van openheid en emotionele steun laten ervaren tijdens medische of andere gezondheidstrajecten. Dat doen we met onze app Stamps, daar kan iemand op zijn of haar eigen manier en op een eigen moment opschrijven hoe het gaat en is iedereen op de hoogte. Zo hoeft niemand er alleen voor te staan.

Lees meer

Professionals over Stamps

Karen
Zo'n prachtig verhaal hoe het idee voor de Stamps app is ontstaan. Pien en Tess zijn hele prettige sparringspartners. Duidelijk, helder, enthousiast en enorm gedreven. Vond het een erg fijne samenwerking en we gaan zeker in de toekomst nog wel wat oppakken. Mooie bijkomstigheid is dat ik in mijn directe omgeving al een aantal mensen heb kunnen attenderen op het bestaan van deze app en hoe het voor verbinding kan zorgen op een toegankelijke manier.
Esther
Bijzonder fijne samenwerking, heldere briefing, goed haalbare deadline, en goed contact..
Alain
Behalve dat Stamps een app levert die heel bruikbaar is en voor veel positiviteit kan zorgen, is samenwerken met Pien en Tess een prettige ervaring gebleken. Zij zijn professioneel, inhoudelijk sterk, creatief en komen hun afspraken na.
Savana
Zowel Pien als Tess zijn echt top! Ze waarderen je echt als creatief, denken graag mee en zijn enthousiast!
Lars
Stamps staat op een punt in hun groei dat er grote stappen gemaakt kunnen worden. Dat - en hun missie - maakt het een hele leuke partij om te helpen!
Babs
Het was een enorm fijne samenwerking, het contact verliep soepel en de eigenaars hebben een zichtbare passie voor hun werk.