5a1fd8d0-7136-421d-9ba6-926fbe98b490

Ludieke publieksactie campagneconcept

Organisatie in het kort

Wij zorgen er voor dat inwoners van Almere, jong en oud, trots zijn op hun groen/blauwe omgeving!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Educatie
💛 Sport en recreatie

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
apostrophe-beginning

Door de impact die we samen gaan creëren, maken we Almere nog groener, gezonder en duurzamer. Jouw creativiteit zorgt ervoor dat Stad & Natuur nog beter op de kaart komt.

Margrietha Rengers

Margrietha Rengers

Stad & Natuur Almere

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij willen Almere vergroenen en onze naamsbekendheid vergroten. Daarvoor willen we al een tijdje een ludieke publieksactie lanceren, maar we komen niet op het juiste idee. Daar komt jouw expertise om de hoek kijken, we sparren graag met je om tot een tof idee te komen. Qua doelgroep zitten wij breed te denken aan de inwoners van Almere, maar aan de hand van het idee mag het best wat beperkt worden. We staan open voor jouw suggesties!

Wat hebben we nodig?

  • Een creatief concept dat past bij ons merk en budget.
  • Een concept document dat het campagne concept bevat (met elementen als boodschap, tagline en middelen inzet, concept mock-ups etc).
  • Het concept uitgewerkt in mock-up designs in lijn met onze huisstijl.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een creatieve concepter/copywriter, die een campagne communicatieconcept kan bedenken en deze tot visuele mock-ups kan uitwerken in een concept document.

🌕 Creative Concepting
✍️ Copywriting
📢 Campagnes

Wat hebben we al?

  • Doel van de campagne.
  • Huisstijl document (met elementen als logo, kleuren en lettertypes).
  • Budgettering.

  • Je kan me ook alvast een vraag stellen via de knop hieronder!
Stad & Natuur Almere
Stad & Natuur Almere

De missie van Stad & Natuur Almere.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
💒 Gevestigde organisatie
📍Almere

Stad & Natuur brengt de inwoners van Almere, jong en oud, in contact met de natuur in en rond de stad. We hebben acht prachtige locaties in de Almeerse natuur, van kinderboerderij tot bezoekerscentrum aan de Oostvaardersplassen. Met een bescheiden team van 15 medewerkers en de inzet van veel vrijwilligers houdt S&N deze locaties draaiende en organiseert veel activiteiten voor scholen en publiek.

Lees meer

Professionals over Stad & Natuur Almere

Anneke
Het was fijn samenwerken met Margrietha en collega's. Ze wisten goed uit te leggen wat het doel van de teksten was en ze hadden ook al nagedacht over onderwerpen. Ze communiceren snel en duidelijk waardoor het samenwerken erg soepel verliep. Erg fijn!
Joran
Het was fijn om met Stad en Natuur Almere samen te werken, omdat ik veel vrijheid kreeg om een gave animatie te maken op basis van een begin concept die ik mocht uitbreiden om het interessanter te maken voor kinderen.
Mariska
Ik heb de samenwerking met Stad & Natuur Almere als prettig ervaren. Vooraf hebben we een kennismakingsgesprek gehad waarin alles duidelijk werd uitgelegd. Nadat ik de nodige documenten had ontvangen over de organisatie, kreeg ik alle vrijheid om de teksten te schrijven. Stad & Natuur Almere nam mij serieus en gaf ook uitgebreid feedback op de teksten om zo tot het wenselijke resultaat te komen.