Steven Weeks Dupfowqi6oi Unsplash

Strategisch Communicatie advies

Organisatie in het kort

Wij werken aan het verlagen van de milieubelasting van de landbouw. Ook dragen wij bij aan het verder verbeteren van gezond voedsel, in Nederland en daar buiten.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Innovatie
💛 Educatie

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

Starten binnen twee maanden

apostrophe-beginning

Met jouw advies kunnen we onze bekendheid vergroten en wordt onze impact om de plantaardige voedselproductie toekomstbestendiger te maken nog groter!

Henk Westerhof

Henk Westerhof

SPNA agroresearch

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij communiceren regelmatig via oude en nieuwe media, maar zoeken een leidraad om dit gestructureerd aan te pakken. Hier willen wij echt werk van maken. Het gaat bij ons niet alles om communicatie over onze organisatie, maar ook om het verspreiden van inhoudelijke kennis van het onderzoek waar wij ons mee bezig houden. Kun jij met ons de lijnen uitzetten om onze communicatie te verbeteren en te professionaliseren?

Wat hebben we nodig?

  • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: communicatiedoelstellingen, boodschap, Tone of Voice, doelgroep, kanalen, etc.
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een ervaren communicatie specialist of adviseur, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) communicatie thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, content, doelgroepen, boodschap, kanalen, etc.

🧭 Communicatie strategie
🗞 PR

Wat hebben we al?

  • Een personeelslid die verantwoordelijk is voor het project.
  • Een idee van de boodschap die we graag willen overbrengen.
  • Een idee van de doelgroepen die we willen bereiken.
  • Huidige missie, visie, waarden en communicatie uitingen.
SPNA agroresearch
SPNA agroresearch

De missie van SPNA agroresearch.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
💒 Gevestigde organisatie
📍Munnekezijl

Toekomstbestendig maken van de akkerbouw in Noord Nederland. Wij doen onderzoek naar teeltmethodes die de teelt van akkerbouwgewassen duurzamer, klimaatbestendiger, biodiverser en circulairder maken. Naast kennisontwikkeling is kennisverspreiding over de ervaringen hiermee een belangrijk speerpunt.

Lees meer