Anna Kolosyuk D5nh6mcw52c Unsplash
🌱 Help deze organisatie Of stel een vraag

Functieprofiel opstellen

Organisatie in het kort

Special Arts creëert kunstontmoetingen die bijdragen aan een inclusieve samenleving, wij richten ons op kunst en handicap.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Kunst en cultuur
💛 Welzijn

Project details

⏱️

24-32 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 14-18 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Alle onze kunstprojecten ontstaan vaak vanuit nieuwe vormen en laten ons netwerk groeien. Met jouw expertise willen we deze manier van werken borgen in een functieprofiel voor de toekomst.

Tine Veldhuizen

Tine Veldhuizen

Special Arts

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Kijkend naar de toekomst willen we een beschrijving maken van alle werkzaamheden en netwerkverbanden van de directeur bij Special Arts. Hierbij denken we aan een interviewreeks met maandelijkse frequentie om alles goed in kaart te brengen. Kun jij ons daarmee helpen?

Wat hebben we nodig?

  • Één keer per maand een interview met de directeur, waarbij de functie met alle werkzaamheden en netwerkverbanden in kaart wordt gebracht.
  • Creëren van een document dat inzicht geeft in alle werkzaamheden en netwerkverbanden.
  • Vanuit hier kan een functieomschrijving/profiel worden opgesteld.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een HR-professional die ervaring heeft met het opstellen van functieprofielen.

🕴 Werving en Selectie
Tine Veldhuizen
Tine Veldhuizen Directeur
Special Arts
Special Arts

De missie van Special Arts.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
💒 Gevestigde organisatie
📍Amersfoort

Special Arts erkent kunstbeoefening als de behoefte van mensen om expressie te geven aan innerlijke beelden, gedachten en emoties. Deze behoefte bestaat zowel bij mensen met als zonder beperking. Wij stimuleren dat mensen met een beperking aan kunst kunnen doen en kun talenten kunnen ontwikkelen. Het is een belangrijke vorm om zich te uiten waar ze dat met andere middelen niet kunnen.

Lees meer

Professionals over Special Arts

Santi
Samenwerken met Tine is ontzettend prettig. In onze wekelijkse Zoomcalls hebben we met veel plezier complexe problemen opgelost. Naast de fijne samenwerking met Tine is Special Arts ook een organisatie met mooie doelstellingen waar ik mij met veel plezier voor heb ingezet. Zeker voor herhaling vatbaar!