Anna Kolosyuk D5nh6mcw52c Unsplash

Functieprofiel opstellen

Organisatie in het kort

Special Arts creëert kunstontmoetingen die bijdragen aan een inclusieve samenleving, wij richten ons op kunst en handicap.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Kunst en cultuur
💛 Welzijn

Project details

⏱️

24-32 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 14-18 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

We zijn trots op onze kunstprojecten en ons netwerk wordt steeds groter. Help jij ons met jouw expertise onze manier van werken te borgen in een functieprofiel voor de toekomst?

Tine Veldhuizen

Tine Veldhuizen

Special Arts

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Met het oog op de toekomst willen we graag alle werkzaamheden en netwerkverbanden van de directeur bij Special Arts goed in kaart brengen. Hiervoor zoeken we iemand met ervaring in HR die maandelijks onze directeur interviewt en daarmee een functieprofiel opstelt.

Wil jij ons helpen om mooie kunstprojecten te blijven opzetten en je inzetten voor mensen met beperkingen die zich met kunst echt kunnen uiten? Schrijf je dan in voor dit project. We zien ernaar uit om met je samen te werken!

Onze missie? Special Arts erkent en stimuleert kunstbeoefening als een vorm van expressie voor mensen met en zonder beperking. We helpen mensen om hun talenten te ontwikkelen en zich uit te drukken op manieren die anders misschien niet mogelijk zijn.

Hier zijn we naar op zoek

  • Interview 1 keer per maand onze directeur om de functie in kaart te brengen.
  • Creëer een document dat inzicht geeft in alle werkzaamheden en netwerkverbanden.
  • Stel op basis van deze documentatie een functieomschrijving/profiel op.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

We zoeken een HR-professional die ervaring heeft met het opstellen van functieprofielen.

🕴 Werving en Selectie
Special Arts
Special Arts

De missie van Special Arts.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
💒 Gevestigde organisatie
📍Amersfoort

Special Arts erkent kunstbeoefening als de behoefte van mensen om expressie te geven aan innerlijke beelden, gedachten en emoties. Deze behoefte bestaat zowel bij mensen met als zonder beperking. Wij stimuleren dat mensen met een beperking aan kunst kunnen doen en kun talenten kunnen ontwikkelen. Het is een belangrijke vorm om zich te uiten waar ze dat met andere middelen niet kunnen.

Lees meer

Professionals over Special Arts

Santi
Samenwerken met Tine is ontzettend prettig. In onze wekelijkse Zoomcalls hebben we met veel plezier complexe problemen opgelost. Naast de fijne samenwerking met Tine is Special Arts ook een organisatie met mooie doelstellingen waar ik mij met veel plezier voor heb ingezet. Zeker voor herhaling vatbaar!