c4bae6f3-758d-4ad8-9c94-bf5e12ab885d

Social Media posts ontwerpen

Organisatie in het kort

Limburg zonder genderkloof! Wij zetten ons in voor gelijke kansen voor iedereen in Limburg, met name voor vrouwen. Dat doen we door vrouwen hoger op de participatieladder te krijgen d.m.v. empowerment, economische zelfredzaamheid en zichtbaarheid.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Vrouwen een stap verder helpen op de participatieladder. Bewustwording genderongelijkheid om te komen tot gender gelijkheid. Vrouwen helpen vrouwen.

Heidy Amory

Heidy Amory

SharePower

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Op Instagram zitten veel jongeren die nog niet aan ons gebonden zijn. Dat kan veel beter en met jouw design zetten we een goede stap in de goede richting. We laten ons door jou inspireren!

Wat hebben we nodig?

  • Iemand die creatief mee kan denken over de visuele invulling.
  • 2 -6 designs in de vorm van bijvoorbeeld een post of carrousel, die te gebruiken zijn voor Instagram.
  • Opgeleverd in het optimale formaat voor de betreffende Social Channels.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een designer die een design kan maken voor Social Media. Bijvoorbeeld voor een Social posts, carrousels en/of online banners.

🎨 Grafisch Design

Wat hebben we al?

  • Ons doel: een groter bereik en een jongere doelgroep kunnen benaderen.
  • Instagram kanaal: @famnetwerk
SharePower
SharePower

De missie van SharePower.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌳 Impact scale-up fase
📍Roermond

SharePower focust op het versterken van de sociale cohesie, door ons netwerkexpertise in te zetten om samen met andere organisatie op landelijk, provinciaal en lokaal niveau een samenleving te bewerkstelligen waaraan mensen, vrouwen en mannen volwaardig kunnen deelnemen, ongeacht hun verschillen of juist vanuit de kracht van deze verschillen; diversiteit brengt immers kwaliteit met zich mee. Wij schrikken niet van verschillen. We willen deze zichtbaar maken, benutten, het debat erover aangaan en bruggen slaan zodat de participatie van mensen, ongeacht man of vrouw, ongeacht etnische achtergrond, ongeacht opleidingsniveau, ongeacht jong of oud, ongeacht inkomensverschillen, groeit.

Lees meer

Professionals over SharePower

Pepijn
De communicatie verliep vlot, de opdracht was helder en duidelijk