3674e06d-dc30-46a8-a489-e35d5b49674b

Content advies voor video's

Organisatie in het kort

Limburg zonder genderkloof! Wij zetten ons in voor gelijke kansen voor iedereen in Limburg, met name voor vrouwen. Dat doen we door vrouwen hoger op de participatieladder te krijgen d.m.v. empowerment, economische zelfredzaamheid en zichtbaarheid.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

4-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met jouw advies professionaliseren we onze video's, waardoor we meer vrouwen bereiken om een stapje hoger op de participatieladder te kunnen komen.

Annick Teeuwen

Annick Teeuwen

SharePower

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We zijn dit jaar begonnen met filmen met een green screen. De video's duren meestal 2 minuten en bevatten een concrete tip t.a.v. empowerment. Dit kan echter nog professioneler en frisser denken wij. Nu zoeken we jouw professionele blik en advies over hoe we de video's nog pakkender, toegankelijker en professioneler kunnen maken. Denk je met ons mee?

Wat hebben we nodig?

  • 1 tot 3 één uur sessies waarin we een aantal thema's kunnen behandelen als: storyline, sfeer, boodschap en medium.
  • Tips en tricks over hoe we onze video's kunnen verbeteren.
  • Besproken thema's, adviezen en next steps samengevat in een document.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Art Director of contentspecialist, die kan helpen met de juiste keuzes voor het maken van een video. Met wie we in een aantal sessie thema's behandelen zoals: storyline, sfeer, boodschap en medium.

Wat hebben we al?

  • Huisstijl (logo, kleuren, lettertypes).
  • Ons YouTube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UC50qn1TKM1Yba4b0KUIzFsA

  • Je kan ook alvast een vraag stellen via de knop hieronder
SharePower
SharePower

De missie van SharePower.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌳 Impact scale-up fase
📍Roermond

SharePower focust op het versterken van de sociale cohesie, door ons netwerkexpertise in te zetten om samen met andere organisatie op landelijk, provinciaal en lokaal niveau een samenleving te bewerkstelligen waaraan mensen, vrouwen en mannen volwaardig kunnen deelnemen, ongeacht hun verschillen of juist vanuit de kracht van deze verschillen; diversiteit brengt immers kwaliteit met zich mee. Wij schrikken niet van verschillen. We willen deze zichtbaar maken, benutten, het debat erover aangaan en bruggen slaan zodat de participatie van mensen, ongeacht man of vrouw, ongeacht etnische achtergrond, ongeacht opleidingsniveau, ongeacht jong of oud, ongeacht inkomensverschillen, groeit.

Lees meer

Professionals over SharePower

Pepijn
De communicatie verliep vlot, de opdracht was helder en duidelijk