a88b0cdc-4afc-4e82-bd87-22564713a14f

Marketing print materiaal (afwijkend)

Organisatie in het kort

Vrijwillige inzet door jongeren vermindert de eenzaamheid en levert een bijdrage aan het versterken van onderlinge verbondenheid in Utrecht.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Armoede

Project details

⏱️

16-32 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met jouw expertise kunnen wij aan de slag om iets tofs voor onze vrijwilligers te regelen en hen te bedanken voor hun enorme inzet voor de stad Utrecht!

Hanna Vonk-Wimmenhove

Hanna Vonk-Wimmenhove

Serve the City Utrecht

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij bestaan dit jaar vijf jaar en vieren in september (hopelijk) een groot ontmoetingsfeest met al onze vrijwilligers en hun maatjes. Op dit feest zouden we graag alle aanwezigen iets mee willen geven. Wij missen zelf de creativiteit om hier iets leuks voor te bedenken en ontvangen graag input!

Wat hebben we nodig?

  • Een creatief design dat te gebruiken is in een print-uiting met een afwijkend formaat, opgeleverd in het benodigde format van de drukker.
  • Wij zijn op zoek naar mooi PR materiaal, dat tegelijkertijd ook ingezet kan worden als bedankje voor onze (jonge) vrijwilligers.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een graphic designer die een design kan maken voor een afwijkende printuiting. Benodigd: kennis over het drukklaar aanleveren van een printuiting met een afwijkend formaat (zoals een bestaande stans van een verpakking met vouwranden).

🎨 Grafisch Design
✏️ Illustratie

Wat hebben we al?

  • Huisstijl (met elementen als logo, kleuren, lettertypes).
  • Globale content en idee van de uiting.
Serve the City Utrecht
Serve the City Utrecht

De missie van Serve the City Utrecht.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Utrecht

Wij streven ernaar dat het in Utrecht normaal is dat jongeren (tussen de 16-30 jaar) actief betrokken zijn bij hun stadgenoten. Denk hierbij aan Utrechters die weinig netwerk en/of financiële middelen hebben. Jongeren hebben de toekomst en wij geloven dat jongeren heel veel te bieden hebben. Als zij zich inzetten voor een ander is dit van onschatbare waarde voor de Utrechtse samenleving.

Lees meer

Professionals over Serve the City Utrecht

Marit
Hele prettige samenwerking voor een prachtige organisatie. Vriendelijk, enthousiast en betrokken.
Nanja
Voor mij was het mijn eerste project via DNG. Mijn opdracht was het ontwerpen van een promotie flyer voor Serve The City Utrecht. De communicatie verliep soepel en helder. Er werd ook voldoende tijd ingepland om samen tot goed resultaat te komen. Missie geslaagd en ik ben blij dat ik iets heb kunnen bijdragen aan het mooie doel van Serve the city Utrecht.
Jos
Hele fijne organisatie, goede communicatie en lekker veel vrijheid om dit creatieve proces te doorlopen.
Veerle
Het was fijn samenwerken met Serve the City Utrecht omdat ze duidelijk waren in hun vraag.
Evi
Wat een mooie organisatie is Serve the City Utrecht. Ik heb twee meiden mogen ontmoeten die ontzettend enthousiast waren. Ik heb ze met veel dingen kunnen en mogen helpen en ze hebben het project ontzettend leuk en energiek gemaakt.
Alfred
Terwijl dat het lastig was een afspraak te prikken, konden we het goed online regelen.