6d7e3823-8ea6-480f-94e5-dfbd4edd4844

Call: Creatieve brainstormer

Organisatie in het kort

Vrijwillige inzet door jongeren vermindert de eenzaamheid en levert een bijdrage aan het versterken van onderlinge verbondenheid in Utrecht.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Armoede

Project details

⏱️

1 uur call

🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

De call

De vraag

We willen tijdens ons jaarlijkse ontmoetingsfeest graag onze vrijwilligers, hulpvragers en partners bedanken met een leuke gadget. Graag zouden we sparren over een tof creatief idee!

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die aantoonbare ervaring heeft met het vakgebied en advies kan geven over de telefoon. Spar over hun situatie, geef uitleg over vaktermen en/of bepaal concrete next-steps.

🌕 Creative Concepting
👨‍👩‍👧‍👧 Workshop Facilitator

Extra achtergrondinformatie

Deze call zou ons helpen bij het verzinnen van een tof bedankje voor de betrokkenen van STCU. Daarnaast bestaan we dit jaar 5 jaar, dus willen we het bedankje graag kunnen uitdelen op ons jaarlijkse feest (8 september).

Serve the City Utrecht
Serve the City Utrecht

De missie van Serve the City Utrecht.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Utrecht

Wij streven ernaar dat het in Utrecht normaal is dat jongeren (tussen de 16-30 jaar) actief betrokken zijn bij hun stadgenoten. Denk hierbij aan Utrechters die weinig netwerk en/of financiële middelen hebben. Jongeren hebben de toekomst en wij geloven dat jongeren heel veel te bieden hebben. Als zij zich inzetten voor een ander is dit van onschatbare waarde voor de Utrechtse samenleving.

Lees meer

Professionals over Serve the City Utrecht

Marit
Hele prettige samenwerking voor een prachtige organisatie. Vriendelijk, enthousiast en betrokken.
Nanja
Voor mij was het mijn eerste project via DNG. Mijn opdracht was het ontwerpen van een promotie flyer voor Serve The City Utrecht. De communicatie verliep soepel en helder. Er werd ook voldoende tijd ingepland om samen tot goed resultaat te komen. Missie geslaagd en ik ben blij dat ik iets heb kunnen bijdragen aan het mooie doel van Serve the city Utrecht.
Jos
Hele fijne organisatie, goede communicatie en lekker veel vrijheid om dit creatieve proces te doorlopen.
Veerle
Het was fijn samenwerken met Serve the City Utrecht omdat ze duidelijk waren in hun vraag.
Evi
Wat een mooie organisatie is Serve the City Utrecht. Ik heb twee meiden mogen ontmoeten die ontzettend enthousiast waren. Ik heb ze met veel dingen kunnen en mogen helpen en ze hebben het project ontzettend leuk en energiek gemaakt.
Alfred
Terwijl dat het lastig was een afspraak te prikken, konden we het goed online regelen.