680544ac-10c4-4265-afcc-e41679d841a4 (1)

Flexibele Social Media ondersteuning

Organisatie in het kort

Wij dragen wereldwijd aan goed creatief onderwijs voor kinderen en jongeren die minder kansen hebben.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Kunst en cultuur
💛 Armoede

Project details

⏱️

20-40 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Wie helpt ons om Stichting Marky nog mooier, beter, leuker te maken door Social Media? Er liggen zoveel kansen. Leuk als je deze wilt pakken samen met ons!

Maaike Dijkmans

Maaike Dijkmans

Royal Talens

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We hebben met Stichting Marky de flow flink te pakken. We hebben grote projecten op stapel staan. Wij van Marky willen 100% van onze donaties kunnen geven aan de educatieprojecten in Guatemala. Daarom zetten wij allemaal ons geheel vrijwillig in. Social Media is hard nodig om onze groei vast te houden. Danielle heeft net een structuur gebouwd. Dit heeft ze onwijs fijn gedaan. Het is nu makkelijker om verder te bouwen. Een ideale timing voor de volgende die ons wil helpen!

Wat hebben we nodig?

 • Tijdelijke ondersteuning voor onze social media, voor een periode van 2 tot 3 maanden, voor 2-4 uur per week (in overleg).
 • Het beheren van onze Social kanalen. Denk aan: het bedenken, uitwerken en posten van goed geschreven en aansprekende posts voor onze Social Media kanalen.
 • Het plannen van de posts in de vorm van een content kalender.
 • De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen samen wat we oppakken en hoe we dat invullen.
 • Naast het runnen van de Royal Talens Foundation, heb ik stichting Marky. Op een kleurrijke manier werf ik gelden voor educatie projecten in het mooie maar arme Guatemala. Colour a kid to school is het concept. Wij zijn op dit moment enorm goed bezig. Maar bij Social Media kan ik nog flink wat hulp gebruiken. Je krijgt veel vrijheid, maar ik kan je goed helpen met content maken. we hebben veel goeie fotos en ik kan teksten indien nodig aanleveren.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een social media specialist die ons kan helpen met het ontwerpen van social media posts en het beheren van onze online kanalen.

 • Je zet graag jouw ervaring in voor het maken en posten van content op onze kanalen.
 • Je wilt ons helpen om onze social media kanalen tot leven te brengen en onze missie te verspreiden.
 • Je krijgt de verantwoordelijkheid om onze online aanwezigheid te vergroten met inspirerende posts.
🌎 Social Media
✍️ Copywriting

Wat hebben we al?

 • Onze organisatie Social Media account(s)
 • Een contentkalender.
 • er staat een kleine structuur maar er is veel vrijheid
 • we helpen je waar kan, je hoeft t niet alleen te doen.
 • je hulp is erg nodig!
Royal Talens
Royal Talens

De missie van Royal Talens.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Apeldoorn

Wij geloven dat creatieve expressie essentieel is voor ieders persoonlijke ontwikkeling en toekomstige succes, wat zorgt voor een sociale en betere wereld. Creativiteit stimuleert ons brein, geeft ons zelfvertrouwen, verbetert onze motoriek en zorgt ervoor dat we in staat zijn om nieuwe kansen en oplossingen te ontdekken. De kwaliteit van onderwijs is te laag wereldwijd. En er is te weinig aandacht voor creatieve expressie in het onderwijs. En daar komen wij om de hoek kijken!

Lees meer

Professionals over Royal Talens

Yvonne
Een hele fijne samenwerking met Maaike. Ze is bevlogen en gepassioneerd. Daarom zetten we de samenwerking ook na dit project door!
Penny
De contactpersoon en ik hadden vanaf de start een leuke klik, omdat we in het verleden in dezelfde branche gewerkt hadden. Ik kreeg volledige vrijheid in het design en support. En we hadden het allebei een beetje onderschat, dus er is veel meer tijd in geslopen, desondanks zijn we beiden tevreden met het eindresultaat en dat is het belangrijkste! Ik vond het een leuk project voor een geweldige organisatie!
Mariëtte
Ik heb Maaike geholpen met een project voor Stichting Marky. Maaike is erg enthousiast en heeft een mooi doel voor haar Stichting. Ik heb uiteindelijk een flyer gemaakt en kreeg veel vrijheid bij het ontwerp. Maaike heeft het erg druk, daardoor was de communicatie was niet altijd even duidelijk en veranderden de opdrachten erg ad hoc waardoor het af en toe lastig was naar een einddoel toe te werken. Wellicht dat ik in de toekomst nog kan helpen met het ontwerp van het nieuwe doosje maar dit project staat voor nu even on hold.