Sea Turtle For The Planet

Strategisch advies over Affiliate Marketing

Organisatie in het kort

Wij voorkomen bergen wegwerpbekertjes voor schonere oceanen en doneren daarnaast miljoenen liters schoondrinkwater aan ontwikkelingslanden

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Dierenwelzijn
💛 Ontwikkelingshulp

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

Starten binnen twee maanden

apostrophe-beginning

Met jouw Affiliate kennis kunnen wij ervoor zorgen dat er veel minder spullen worden gekocht en in een kast of prullenbak belanden.

Richard Gabriel

Richard Gabriel

Retulp

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Wij willen een B2B affliliate website opzetten onder de naam KoopMijNiet met als doel consuminderen. Geen producten geven, maar belevingen of donaties aan goede doelen. Onze producten zijn duurzaam en groot opbrengst gaat naar goede doelen echter zouden wij het nog beter vinden als er niets wordt gegeven, dus ook niet onze Retulp producten. Wij hebben geen kennis over Affiliate marketing en via Google word je er ook niet veel wijzer van. Wie kan ons tips geven voor het opzetten van een goede Affliate website?

Hier zijn we naar op zoek

 • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
 • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: problematiek, marketingdoelstellingen, positionering, missie & identiteit en doelgroepen.
 • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strateeg of marketeer, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) affiliate marketing thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als affiliate marketing, websites, doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

 • Je bent een facilitator of sparringpartner die samen met ons dieper in de wereld van strategische marketing duikt.
 • We gaan graag om tafel met iemand die bekend is met zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep en de juiste boodschap.
 • Met jouw expertise kan je ons helpen de marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen.
🧭 Communicatie strategie

Dit hebben we al in huis

 • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
 • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
 • De marketing doelen/challenges die we hebben.
 • Missie en visie.
 • Wij hebben marktanalyse gedaan en daarom nu: een domeinnaam "KoopMijNiet.nl", een business concept met USP's en veel content verzameld van site uit het buitenland die ook bezig zijn met consuminderen en minimaliseren.
Retulp
Retulp

De missie van Retulp.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Apeldoorn

Mission Indisposable: voorkomen van disposables is veel en veel beter dan recycling. Eénmalig is schandalig, er zijn goede alternatieven! Geen wegwerpbekertjes op kantoren of events en geen disposables op events, hergebruik is de enige echte oplossing.

Lees meer

Professionals over Retulp

Jennifer
Ik heb met enorm veel plezier voor Retulp een project mogen doen! De communicatie met Richard verliep heel gemakkelijk en ik kreeg snel alle informatie die ik nodig had. Ook kreeg ik de vrijheid om de projectvraag wat breder en uitgebreider op te pakken zodat ik Richard over meer onderwerpen kon adviseren en zo voor mijn idee een compleet verhaal kon presenteren. Dankjewel daarvoor! Ik kreeg er enorm veel energie van om voor Retulp een opdracht te mogen doen en weer mentaal uitgedaagd te worden voor een onderwerp waar ik graag mee bezig ben. Keep up the good work Retulp, op naar schone oceanen!
Linda
Erg fijn samengewerkt de afgelopen maanden met Retulp! De communicatie verliep vlot, Richard reageert altijd snel en staat open voor nieuwe ideeën en feedback. Zeker een aanrader om deze organisatie met je skills te ondersteunen:)
Lotte
Mooi om een TikTok strategie te kunnen schrijven voor ALS Nederland. Met een paar contactmomenten had ik een goed beeld bij deze partij en een gedegen en passende strategie kunnen schrijven. Een waardevolle ervaring.
Jan
Ik ontving voordat ik ze had gesproken een bedankje in de vorm van Retulp producten. Erg attent, dan ga je gelijk met nog meer zin aan de slag. Het gesprek was prettig en ik hoop dat Carmen en Richard heb kunnen duiden hoe ze zelf de SEO kunnen oppakken.