b1fb025f-76d8-462d-ae33-3a39ef24ab6b

Interim vrijwilliger: Business developer

Organisatie in het kort

Wij voorkomen bergen wegwerpbekertjes voor schonere oceanen en doneren daarnaast miljoenen liters schoondrinkwater aan ontwikkelingslanden

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Dierenwelzijn
💛 Ontwikkelingshulp

Project details

⏱️

60-80 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 18-20 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

Starten binnen één maand

apostrophe-beginning

Met jouw B2B sales expertise kunnen we zorgen dat bedrijven milieuvriendelijk geschenken gaan weggeven en dat daarmee drinkwater wordt gedoneerd en milieu projecten worden ondersteund.

Richard Gabriel

Richard Gabriel

Retulp

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij leveren milieuvriendelijk (relatie) geschenken met een goed verhaal en we hopen dat jij met jouw B2B sales kennis ons enorm kan helpen beter in beeld te komen bij onze doelgroep. Dit kan bergen wegwerpafval besparen en veel donaties goede doelen opleveren. Help je mee om onze geschenken aan de man te krijgen?

Wat hebben we nodig?

 • Ondersteuning bij sales gerelateerde onderwerpen, voor een periode van min. 6 maanden, voor max. 4 uur per week.
 • Denk aan: marktonderzoek en het identificeren van potentiële strategische partners, leadgeneratie & salescampagnes, onderhandelingen voeren, etc.
 • Sparren over nieuwe proposities of strategieën om onze activiteiten te verbeteren of een nieuwe markt toe te treden.
 • De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen per maand wat we oppakken en hoe we dat invullen.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Business Developer die voor een periode van min. 6 maanden, kan helpen bij Sales-gerelateerde onderwerpen. Benodigd: ervaring met propositie-ontwikkeling, business model, leadgeneratie.

🧾 Sales
🤓 Business & Analyse

Wat hebben we al?

 • Een contactpersoon die intern betrokken is tijdens de samenwerking.
 • Interne organisatie informatie (denk aan financiën, programma informatie, operatie en marketing activiteiten).
 • Doelen, challenges en/of kansen die we in de markt zien.
 • Sales strategie en/of nieuwe propositie.

Samenwerkingsvorm Interim vrijwilliger.

 • Er is een set aan afgebakende taken voor max. 4 uur per week. Voor een periode van min. 6 maanden.
 • Samenwerkingsvorm en contactmomenten worden onderling afgestemd.
 • Startdatum en einddatum in overleg.
 • Indien mogelijk bieden wij een vrijwilligersvergoeding van €100 tot €150.
Retulp
Retulp

De missie van Retulp.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Apeldoorn

Mission Indisposable: voorkomen van disposables is veel en veel beter dan recycling. Eénmalig is schandalig, er zijn goede alternatieven! Geen wegwerpbekertjes op kantoren of events en geen disposables op events, hergebruik is de enige echte oplossing.

Lees meer

Professionals over Retulp

Jennifer
Ik heb met enorm veel plezier voor Retulp een project mogen doen! De communicatie met Richard verliep heel gemakkelijk en ik kreeg snel alle informatie die ik nodig had. Ook kreeg ik de vrijheid om de projectvraag wat breder en uitgebreider op te pakken zodat ik Richard over meer onderwerpen kon adviseren en zo voor mijn idee een compleet verhaal kon presenteren. Dankjewel daarvoor! Ik kreeg er enorm veel energie van om voor Retulp een opdracht te mogen doen en weer mentaal uitgedaagd te worden voor een onderwerp waar ik graag mee bezig ben. Keep up the good work Retulp, op naar schone oceanen!
Lotte
Mooi om een TikTok strategie te kunnen schrijven voor ALS Nederland. Met een paar contactmomenten had ik een goed beeld bij deze partij en een gedegen en passende strategie kunnen schrijven. Een waardevolle ervaring.
Jan
Ik ontving voordat ik ze had gesproken een bedankje in de vorm van Retulp producten. Erg attent, dan ga je gelijk met nog meer zin aan de slag. Het gesprek was prettig en ik hoop dat Carmen en Richard heb kunnen duiden hoe ze zelf de SEO kunnen oppakken.