Students 2

Potentiële donateurs lijst verzamelen

Organisatie in het kort

Wij halen jonge mensen in Zuidelijk Afrika uit de armoede, geven hen perspectief en dragen bij aan de ontwikkeling van het land. Dit doen we door hen studiebeurzen te geven die hun leven zal veranderen. Wij geven ze kracht, moed en de middelen om iets te gaan maken van hun leven.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Armoede
💛 Educatie
💛 Mensenrechten

Project details

⏱️

4-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met een lijst aan potentiële donateurs weten wij wie we moeten gaan benaderen om meer donaties op te halen.

Teun Wolters

Teun Wolters

Reach out education

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We zijn een nieuwe doelgroep in kaart aan het brengen die we willen benaderen om meer donaties te werven, maar we hebben niet de expertise om een goede lijst met contacten op te stellen. Wij zoeken jouw skills om een goede lijst met potentiële donateurs binnen de zakelijke markt op te stellen.

Hier zijn we naar op zoek

  • Een lijst met potentiële bedrijven/donateurs met contactgegevens zoals naam, e-mail, telefoon (bijvoorbeeld in Excel of Google Sheets).

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die kan helpen potentiële donateurs binnen onze nieuwe doelgroep te documenteren. Pre: ervaring met (fondsen)werving en zakelijke markt.

🔖 Uitzoeken en regelen
🤝 Producer / Project Assist
🗺 Project Management

Dit hebben we al in huis

  • Een goed begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
  • Voorwaarden waaraan de lijst moet voldoen.
Reach out education
Reach out education

De missie van Reach out education.

🤲Armoede
🌿 Groeiende fase
📍Apeldoorn

We verstrekken studiebeurzen aan middelbare scholieren en studenten in beroeps- en hoger onderwijs in Zuidelijk Afrika. Zonder onze hulp kunnen ze niet naar school, blijven ze in armoede, hebben ze weinig toekomstperspectief en/of zijn ze genoodzaakt om ongewenst te trouwen. Wij geven ze kracht, moed en de middelen om iets te gaan maken van hun leven.

Lees meer