Tangerine Newt Rgt22ixcq4y Unsplash

Video edit

Organisatie in het kort

Door velen te laten kiezen voor plantaardig, dragen we bij aan een beter klimaat, dierenwelzijn en genoeg gezond voedsel voor iedereen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Dierenwelzijn
💛 Mensenrechten

Project details

⏱️

10-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

EU-subsidies voor vleesreclame zijn niet meer van deze eeuw. Het moment om ze te beëindigen is nu. De EU buigt zich momenteel over de toekomst van de subsidies, met deze campagne voeren we de druk op.

Pablo Moleman

Pablo Moleman

ProVeg Nederland

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij vinden het onbegrijpelijk dat de EU nog steeds miljoenen euro’s aan belastinggeld gebruikt om de consumptie van vlees en zuivel te promoten via gesubsidieerde reclamecampagnes. Terwijl bekend is dat de te hoge consumptie daarvan schadelijk is voor de gezondheid en het milieu. Met deze video willen we daar op een opvallende manier aandacht voor vragen en mensen aan het denken zetten. Het idee is om in de video eerst een aantal oude reclames te laten zien en dan de hedendaagse, schokkende en EU gefinancierde campagne ‘Become a Beefatarian’.

Wat hebben we nodig?

  • Een video edit teruggebracht naar 1 tot 3 minuten, die we kunnen gebruiken voor externe communicatie (zoals op de website, in een powerpoint presentatie en/of social media).
  • Het werkbestand, zodat we in de toekomst aanpassingen kunnen doorvoeren.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een video editor die op basis van bestaand beeldmateriaal een bedrijfsvideo kan editen. Benodigd: ervaring met programma's als Adobe Premiere.

🎬 Editen

Wat hebben we al?

  • We hebben video materiaal waarmee je direct aan de slag kan.
  • De doelgroep die we willen bereiken met de video.
  • Een globaal idee voor de video. Zie https://docs.google.com/presentation/d/1Q6dcgenEHqLd6NbtZabzOC468xK1NMYgkZpVk67JDks/edit#slide=id.g10e95914620_0_0''
ProVeg Nederland
ProVeg Nederland

De missie van ProVeg Nederland.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Utrecht

Veel van de meest dringende problemen op aarde delen dezelfde oorzaak: onze voedselkeuzes.
ProVeg zet zich in om problemen als klimaatverandering, dierenleed, hongersnood en welvaartsziektes aan te pakken door middel van één oplossing: een meer plantaardig voedingspatroon.

Lees meer

Professionals over ProVeg Nederland

Sannah
Het was fijn samenwerken met ProVeg! Samen met Joey heb ik de Facebook advertenties naar een hoger level getild. Ik vond het super leuk om mee te denken met de campagnes en ervoor te zorgen dat de kosten per conversie lager werden. Met als doel om zo veel mogelijk mensen deel te laten nemen aan de Veggie Challenge.
Conchita
Er was een fijne sfeer, goede communicatie, leuke mensen en je kon je vragen stellen waar nodig was.