ca1520e1-637a-4a61-b52d-6ee12cb76c25

Strategisch advies over Marketing

Organisatie in het kort

Door velen te laten kiezen voor plantaardig, dragen we bij aan een beter klimaat, dierenwelzijn en genoeg gezond voedsel voor iedereen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Dierenwelzijn
💛 Mensenrechten

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw marketing expertise help jij deze duurzame challenge op de kaart te zetten, waarmee we een grote positieve impact maken op het milieu, dierenwelzijn én gezondheid!

Dhanya Daalmans

Dhanya Daalmans

ProVeg Nederland

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

De Veggie Challenge (30 dagen duurzaam en meer plantaardig eten) is een succesvolle challenge, die we al ruim 10 jaar aanbieden. Recent hebben we een nieuwe functie geïntroduceerd; Veggie Challenge Teams. Helaas loopt het nog niet erg storm wat betreft de aanmeldingen. We stoeien er een beetje mee vanuit welke invalshoek we deze functie het beste kunnen promoten en zoeken naar een basis om pagina teksten, advertentie teksten en acquisitie op te baseren.

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van onze huidige activiteiten rondom Veggie Challenge Teams.
  • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: problematiek & doelstellingen, positionering & identiteit en kanalen & doelgroepen.
  • Een startplan met adviezen en concrete next steps.
  • Marketinganalyse. (in overleg)

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strateeg of marketeer, die als facillitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) marketing thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

🧭 Communicatie strategie

Wat hebben we al?

  • De marketing doelen/challenges die we hebben.
  • Missie en visie.
  • Het huidige concept van Veggie Challenge Teams: https://veggiechallenge.nl/teams-premium/
  • Hier kun je je inschrijven ‘als groep’ voor de nieuwe Teams functie: https://veggiechallenge.nl/
  • Dit is de Teams brochure voor organisaties: https://veggiechallenge.eu/nl/wp-content/uploads/sites/2/2022/02/Brochure-Veggie-Challenge-Teams-Organisaties-v3.pdf
ProVeg Nederland
ProVeg Nederland

De missie van ProVeg Nederland.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Utrecht

Veel van de meest dringende problemen op aarde delen dezelfde oorzaak: onze voedselkeuzes.
ProVeg zet zich in om problemen als klimaatverandering, dierenleed, hongersnood en welvaartsziektes aan te pakken door middel van één oplossing: een meer plantaardig voedingspatroon.

Lees meer

Professionals over ProVeg Nederland

Sannah
Het was fijn samenwerken met ProVeg! Samen met Joey heb ik de Facebook advertenties naar een hoger level getild. Ik vond het super leuk om mee te denken met de campagnes en ervoor te zorgen dat de kosten per conversie lager werden. Met als doel om zo veel mogelijk mensen deel te laten nemen aan de Veggie Challenge.
Conchita
Er was een fijne sfeer, goede communicatie, leuke mensen en je kon je vragen stellen waar nodig was.