Rodrigo Flores T5qjs 63Kqq Unsplash

Call: Data specialist

Organisatie in het kort

Wij helpen koffie- en cacaoproducten met hun toegang tot de markt en financiering, en daarmee verbeteren wij hun positie in de keten en hun inkomen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Armoede
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Innovatie

Project details

⏱️

1 uur call

🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

De call

De vraag

Wij zouden graag samen met jou willen kijken naar dataveiligheid en daarbij tips & tricks om te voorkomen dat we slachtoffer worden van hackers/cybercrime.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die aantoonbare ervaring heeft met het vakgebied en advies kan geven over de telefoon. Spar over hun situatie, geef uitleg over vaktermen en/of bepaal concrete next-steps.

🧐 Data & Analyse
💼 Google Analytics

Extra achtergrondinformatie

Wij zouden graag willen sparren met een professional over de volgende thema's: antivirus, tips & tricks voor Office 365, veilig verzenden van privé info (kopie paspoort etc), password management (password kluis en/of andere oplossingen), tips die we kunnen doorgeven aan partners die meestal hotmail/gmail oid gebruiken.

Progreso Foundation
Progreso Foundation

De missie van Progreso Foundation.

🤲Armoede
🌳 Impact scale-up fase
📍Amsterdam

Koffie en chocolade zijn producten waar we dagelijks van genieten en toch hebben de producenten van deze producten moeite met het hoofd boven water houden. Ze kampen lage productie, slechte kwaliteit en geen toegang tot de markt en financiering. Door het verlenen van technische assistentie in het veld, het bouwen van een direct-trade (koffie) platform en het verstrekken van sociale financiering proberen wij de positie van de producenten te verbeteren.

Lees meer

Professionals over Progreso Foundation

Thamar
De samenwerking was zeer aangenaam en plezierig, en ik heb het genoegen gehad om met zeer vriendelijke en aardige mensen samen te werken. Uiteindelijk heb ik een nieuwe wordpress website opgezet.
Kim
Ik heb fijn samengewerkt met Liza. Ze was duidelijk over haar hulpvraag, waardoor we snel konden schakelen.