Twitter En Fb Post Cosmeticawet

Redigeren van teksten

Organisatie in het kort

Jaarlijks worden er nog steeds een half miljoen proefdieren gebruikt. Dit moet stoppen. Daarom pleiten wij voor proefdiervrije wetenschap.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Dierenwelzijn
💛 Innovatie
💛 Wetenschap en onderzoek

Project details

⏱️

5-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw expertise om van een ingewikkeld verhaal een heldere tekst te maken, zorg jij ervoor dat donateurs ons willen blijven steunen zodat we proefdieren eindelijk de wereld uit kunnen krijgen.

Romy Penningnieuwland

Romy Penningnieuwland

Proefdiervrij

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Transparantie is belangrijk en vooral in onze sector; mensen vertrouwen ons hun euro's toe om er iets goeds mee te doen, daarom publiceren we jaarlijks onze jaarverslagen op onze website. Het is alleen flink wat tekst en cijfers, zeker voor een document dat mensen vaak online lezen. Daarom willen wij dit jaar een begrijpelijk, lekker leesbaar publieksjaarverslag publiceren. We zoeken jouw hulp om het dit keer lekker leesbaar te houden.

Hier zijn we naar op zoek

  • Het tegenlezen van onze tekst(en), max 15 pagina's.
  • De verbeterde tekst (lettend op elementen als spel-, stijl- en grammaticafouten, typefouten, taalfouten en gebruik van leestekens).

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een kritische copywriter die teksten kan controleren en verbeteren voor ons jaarverslag. Pre: een oog voor detail en een hekel aan foud gescheven zinnen ;).

  • Je hebt oog voor detail, geen foutje gaat aan jou voorbij!
  • Ervaring met het corrigeren en verbeteren van diverse soorten tekst.
✍️ Copywriting

Dit hebben we al in huis

  • De tekst(en) die we graag willen laten redigeren.
  • Bestuursverslag
  • Merkboek met tone of voice en communicatierichtlijnen.
Proefdiervrij
Proefdiervrij

De missie van Proefdiervrij.

🦍Dierenwelzijn
🌿 Groeiende fase
📍Den Haag

Een proefdiervrije wereld voor mens en dier. Wij weten dat een proefdiervrije wereld mogelijk is en dat alle dierproeven vervangen kunnen worden door alternatieve testmethoden. Deze mensgerichte methoden leveren beter vertaalbare resultaten voor mensen op; en zijn dus niet alleen beter voor het dier, maar ook voor de mens.

Lees meer

Professionals over Proefdiervrij

Melissa
De samenwerking en communicatie verliepen erg fijn en soepel. Afspraken maken ging makkelijk en werden ook altijd nagekomen. Vanuit Proefdiervrij was er al een goede voorbereiding gedaan. Alles wat ik nodig had werd op tijd en overzichtelijk aangeleverd. Dat zorgde er weer voor dat ik mijn werk goed kon doen. Daarnaast was Romy erg betrokken en liet duidelijk merken dat mijn werk gewaardeerd werd.
Brit
Fijne communicatie met Romy en haar collega's.
Naïk
Het was een ontzettend fijne samenwerking! Vlotte communicatie, fijne waardering en een mooi bedrijf om een steentje aan bij te mogen dragen!
Lin
Het was een fijne samenwerking met Proefdiervrij. Altijd een snelle reactie op e-mails en een hele leuke opdracht. Ze zijn duidelijk in hun communicatie en laten merken dat ze je werk waarderen.