4c74fc89-5467-4d88-91d4-1b3d59c80e78 (1)

Handboek structureren

Organisatie in het kort

Jaarlijks worden er nog steeds een half miljoen proefdieren gebruikt. Dit moet stoppen. Daarom pleiten wij voor proefdiervrije wetenschap.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Dierenwelzijn
💛 Innovatie
💛 Wetenschap en onderzoek

Project details

⏱️

10-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met behulp van een personeelshandboek worden rechten en plichten duidelijk, waardoor wij ons als team voor de volle 100% kunnen inzetten voor een wereld zonder proefdieren.

Debby Weijers

Debby Weijers

Proefdiervrij

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We bevinden ons in een snel veranderende wereld waarbij het een positieve invloed heeft als we houvast en duidelijke kaders bieden voor het functioneren van ons eigen topteam. Daarom willen we graag een personeelshandboek inrichten. Grotendeels hebben we de inhoud wel, maar dat is niet gebundeld en gestructureerd en lastig up-to-date te houden. Wij hebben zelf de expertise én tijd momenteel niet om dit goed op te pakken, daarom zijn we op zoek naar een HR expert!

Wat hebben we nodig?

  • Het bundelen, inrichten en waar nodig herschrijven van informatie die relevant is voor medewerkers en ZZP'ers waar wij mee werken (denk aan arbeidsvoorwaarden, integriteitsbeleid, ontruimingsplan, procedure voor verlofaanvragen en declaraties)
  • Het inrichten van een document/tool/andere optie om het personeelshandboek gemakkelijk up-to-date te houden als er wijzigingen plaatsvinden in één van de onderliggende documenten
  • Hulp bij meedenken over welke informatie nog meer relevant zijn om een vrijwilliger zo goed mogelijk up-to-speed te brengen met onze organisatie.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die ervaring heeft met het inrichten van systemen en tools om informatie helder te structuren. Benodigd: ervaring met tools als Notion of Drive en goed in het samenstellen van overzichtelijke documenten.

  • Een HR professional die ervaring heeft met het inrichten van een personeelshandboek; welke informatie moet erin en hoe houden we het up-to-date
🗺 Project Management
📝 Beleid Formuleren

Wat hebben we al?

  • Toegang tot tools, waar documenten in gestructureerd kunnen worden: Notion, Drive en/of Moodle.
  • Een sparringpartner die je kan helpen met de inhoud van het document.
  • Verouderd personeelshandboek dat nooit echt afgerond is
  • In onze ogen zijn nagenoeg alle documenten voor de inhoud aanwezig, maar niet gebundeld
Proefdiervrij
Proefdiervrij

De missie van Proefdiervrij.

🦍Dierenwelzijn
🌿 Groeiende fase
📍Den Haag

Een proefdiervrije wereld voor mens en dier. Wij weten dat een proefdiervrije wereld mogelijk is en dat alle dierproeven vervangen kunnen worden door alternatieve testmethoden. Deze mensgerichte methoden leveren beter vertaalbare resultaten voor mensen op; en zijn dus niet alleen beter voor het dier, maar ook voor de mens.

Lees meer

Professionals over Proefdiervrij

Melissa
De samenwerking en communicatie verliepen erg fijn en soepel. Afspraken maken ging makkelijk en werden ook altijd nagekomen. Vanuit Proefdiervrij was er al een goede voorbereiding gedaan. Alles wat ik nodig had werd op tijd en overzichtelijk aangeleverd. Dat zorgde er weer voor dat ik mijn werk goed kon doen. Daarnaast was Romy erg betrokken en liet duidelijk merken dat mijn werk gewaardeerd werd.
Brit
Fijne communicatie met Romy en haar collega's.
Naïk
Het was een ontzettend fijne samenwerking! Vlotte communicatie, fijne waardering en een mooi bedrijf om een steentje aan bij te mogen dragen!
Lin
Het was een fijne samenwerking met Proefdiervrij. Altijd een snelle reactie op e-mails en een hele leuke opdracht. Ze zijn duidelijk in hun communicatie en laten merken dat ze je werk waarderen.