4704ca5e-63ba-4988-92f6-eb2a119eeb97

Communicatie strategie

Organisatie in het kort

Possibilize

Possibilize neemt een beperking als inspiratiebron en verbindt, inspireert en activeert mensen om dat ook te doen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

8-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

apostrophe-beginning

Een beperking als inspiratiebron? Bij Possibilize denken en handelen we in mogelijkheden en dat gunnen we nog veel meer mensen, maar hoe gaan we dat communiceren?

Ronald Ligtenberg

Ronald Ligtenberg

Possibilize

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Possibilize heeft haar strategie onder de loep genomen en aangepast, daar hoort een nieuwe communicatie strategie bij die wij graag met een professional vorm gaan geven. We hebben onze huidige missie, visie en waarden tot een concept stadium uitgewerkt maar dit kan nog sterker worden geformuleerd. Met betrekking tot de doelgroepen zitten we op een punt waar we nieuwe keuzes moeten maken, dit gaat het belangrijkste ontwikkelingspunt worden.

Wat hebben we nodig?

  • Strategisch overleg/sparren over huidige doelstellingen, activiteiten, doelgroepen en toekomstplannen.
  • Een communicatie strategie met bijvoorbeeld zaken als communicatieboodschap, communicatiedoelstellingen, doelgroepen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een communicatie strateeg die een effectieve communicatie strategie kan formuleren. Benodigd: heeft ervaring met content, communicatiedoelstellingen, doelgroepen en strategie.

🧭 Communicatie strategie
✍️ Copywriting
🎯 Missie en Visie

Wat hebben we al?

  • Een personeelslid die verantwoordelijk is voor de project.
  • Een idee van de boodschap die je graag wilt overbrengen.
  • Huidige missie, visie, waarden en communicatie uitingen.
  • Een idee van de doelgroepen die we willen bereiken.
Possibilize
Possibilize

De missie van Possibilize.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌳 Impact scale-up fase
📍Utrecht

Possibilize is een platform waarop projecten worden gerealiseerd waarin beperkingen een inspiratie vormen. Possibilize verbindt, inspireert en activeert om te denken en handelen in mogelijkheden, in iedere situatie. Wij zetten mensen in beweging om hun talenten te benutten en dromen waar te maken. Zo maakt iedereen een positief verschil in zijn eigen leven en inspireert anderen dat ook te doen.

Lees meer

Professionals over Possibilize

Charlotte
De samenwerking verliep soepel, Tim wist heel goed wat hij wilde, zodat ik ook snel en efficiënt aan de slag kon. Daarnaast was hij ook prettig in de communicatie en liet hij op tijd weten wanneer hij van zijn kant nog op bepaalde dingen moest wachten, zoals de video. Zo wist ik waar ik aan toe was. Possibilize is een prachtige stichting om voor te werken: sluit mooi aan bij mijn achtergrond als ex-musicus en autist, en we delen de wens om de wereld een beetje mooier te maken :)
Dave
Hele fijne opzet om vrijuit te kunnen denken. Helaas kon ik niet bij de laatste sessie zijn, maar was super om mee te mogen denken!
Thomas
De betrokkenheid van Tim van Possibilize was erg fijn, hij communiceerde snel en gaf veel input over waar ze naar op zoek waren en hoe zij de sessies voor zich zagen.
Jimena
Super nice concept! The idea of having project and skill-based volunteering collaborations is great. Gives a great variety of volunteers and opens doors for lots of collaborations. Also we can finally put our specific skills to work for a greater cause!