ebf6b52a-bbe6-4458-8aed-129d86cfaaa1

Berichten schrijven voor naamsbekendheid

Organisatie in het kort

Possibilize

Possibilize neemt een beperking als inspiratiebron en verbindt, inspireert en activeert mensen om dat ook te doen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

6-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-3 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Samen overtuigen we de Nederlandse pers om Superkracht én de unieke samenwerking tussen Jamel Armand en Liese Power op de kaart te zetten

Tim van Reyswoud

Tim van Reyswoud

Possibilize

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Superkracht lanceert merchandise waarbij het design is gemaakt door Liese Power en Jamel Armand (o.a. bekend van artwork DI-RECT), een kunstenaar met en zonder licht verstandelijke beperking. Zij hebben een dag samen in het atelier doorgebracht en op gelijkwaardige basis kunst gemaakt. Met de verkoop van de merchandise willen we teambuilding activiteiten voor de teams van Superkracht financieren én aandacht creëren voor inclusie in de culturele sector.

Wat hebben we nodig?

  • Het bedenken en uitwerken van 1 tot 3 aansprekende berichten, dat in lijn ligt met onze merk indentiteit en communicatiedoelstellingen.
  • De berichten zullen we inzetten om meer bekendheid te genereren bij de media.
  • Wij staan erg open voor creatieve ideeën en advies.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een copywriter of communicatie specialist die 1 tot 3 aansprekende artikelen kan bedenken en uitwerken, die we kunnen gebruiken om publiciteitsaandacht te trekken.

  • Affiniteit en ervaring met copy over met diversiteit, inclusie en toegankelijkheid is een pré
✍️ Copywriting

Wat hebben we al?

  • Missie, visie en waarden.
  • Doelgroepomschrijving.
Possibilize
Possibilize

De missie van Possibilize.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌳 Impact scale-up fase
📍Utrecht

Possibilize is een platform waarop projecten worden gerealiseerd waarin beperkingen een inspiratie vormen. Possibilize verbindt, inspireert en activeert om te denken en handelen in mogelijkheden, in iedere situatie. Wij zetten mensen in beweging om hun talenten te benutten en dromen waar te maken. Zo maakt iedereen een positief verschil in zijn eigen leven en inspireert anderen dat ook te doen.

Lees meer

Professionals over Possibilize

Charlotte
De samenwerking verliep soepel, Tim wist heel goed wat hij wilde, zodat ik ook snel en efficiënt aan de slag kon. Daarnaast was hij ook prettig in de communicatie en liet hij op tijd weten wanneer hij van zijn kant nog op bepaalde dingen moest wachten, zoals de video. Zo wist ik waar ik aan toe was. Possibilize is een prachtige stichting om voor te werken: sluit mooi aan bij mijn achtergrond als ex-musicus en autist, en we delen de wens om de wereld een beetje mooier te maken :)
Dave
Hele fijne opzet om vrijuit te kunnen denken. Helaas kon ik niet bij de laatste sessie zijn, maar was super om mee te mogen denken!
Thomas
De betrokkenheid van Tim van Possibilize was erg fijn, hij communiceerde snel en gaf veel input over waar ze naar op zoek waren en hoe zij de sessies voor zich zagen.
Jimena
Super nice concept! The idea of having project and skill-based volunteering collaborations is great. Gives a great variety of volunteers and opens doors for lots of collaborations. Also we can finally put our specific skills to work for a greater cause!