1605baa1-44c0-4176-9507-03769d814c5f

Arbeidscontracten Audit

Organisatie in het kort

Possibilize

Possibilize neemt een beperking als inspiratiebron en verbindt, inspireert en activeert mensen om dat ook te doen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met deze audit kunnen we de arbeidscontracten met onze freelancers verbeteren, waardoor iedereen daar gebaat bij is!

Marije De Bruin

Marije De Bruin

Possibilize

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij werken alleen met freelancers en hebben een standaard samenwerkingsovereenkomst. Deze gebruiken wij al een langere tijd en kan een kritische blik gebruiken zodat hij up-to-date is met de huidige regelgeving. Wij willen graag zorgen dat we een passende en juiste overeenkomst bieden aan onze freelancers. Daar zijn wij als stichting en zij als freelancer bij gebaat. Help jij ons om onze overeenkomsten met onze freelancers weer up-to-date te krijgen?

Wat hebben we nodig?

  • Een gesprek over over de doelstellingen voor de contracten.
  • Een audit van de huidige arbeidscontracten (denk aan 0-uren contract, bepaalde tijd en/of onbepaalde tijd contracten)
  • Een advies met praktische verbeterpunten waarmee wij de contracten naar een hoger niveau kunnen tillen.
  • Praktische hulp bij het implementeren van de verbeterpunten.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Ervaring met het opzetten en schrijven van professionele en wettelijke arbeidscontracten. Denk aan 0 uren-, bepaalde- of onbepaalde tijd contracten.

📑 Arbeidsvoorwaarden

Wat hebben we al?

  • HR teamlid die inhoudelijk betrokken is en dit project prioriteit en draagvlak geeft.
  • Interne organisatie informatie die je beschikbaar kan stellen aan de professional (denk aan huidige contracten, HR beleid en systemen).
  • Een overeenkomst voor freelancers
Possibilize
Possibilize

De missie van Possibilize.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌳 Impact scale-up fase
📍Utrecht

Possibilize is een platform waarop projecten worden gerealiseerd waarin beperkingen een inspiratie vormen. Possibilize verbindt, inspireert en activeert om te denken en handelen in mogelijkheden, in iedere situatie. Wij zetten mensen in beweging om hun talenten te benutten en dromen waar te maken. Zo maakt iedereen een positief verschil in zijn eigen leven en inspireert anderen dat ook te doen.

Lees meer

Professionals over Possibilize

Charlotte
De samenwerking verliep soepel, Tim wist heel goed wat hij wilde, zodat ik ook snel en efficiënt aan de slag kon. Daarnaast was hij ook prettig in de communicatie en liet hij op tijd weten wanneer hij van zijn kant nog op bepaalde dingen moest wachten, zoals de video. Zo wist ik waar ik aan toe was. Possibilize is een prachtige stichting om voor te werken: sluit mooi aan bij mijn achtergrond als ex-musicus en autist, en we delen de wens om de wereld een beetje mooier te maken :)
Dave
Hele fijne opzet om vrijuit te kunnen denken. Helaas kon ik niet bij de laatste sessie zijn, maar was super om mee te mogen denken!
Thomas
De betrokkenheid van Tim van Possibilize was erg fijn, hij communiceerde snel en gaf veel input over waar ze naar op zoek waren en hoe zij de sessies voor zich zagen.
Jimena
Super nice concept! The idea of having project and skill-based volunteering collaborations is great. Gives a great variety of volunteers and opens doors for lots of collaborations. Also we can finally put our specific skills to work for a greater cause!