99cf66b2-028c-4b75-afc7-0de9fca7f917

Video edit voor reclamespot

Organisatie in het kort

Plastic Soup Foundation heeft veel mensen, bedrijven en overheden aangezet om anders om te gaan met plastic gebruik en wet- en regelgeving.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Educatie

Project details

⏱️

10-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw creativiteit en behendige edit-skills maken we een succesvolle wervende TV-spot, zodat we de tsunami van plasticsoep zo snel mogelijk kunnen stoppen.

Robbert Meulenveld

Robbert Meulenveld

Plastic Soup Foundation

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

In week 51 worden er twee TV-spots uitgezonden via Socutera (NPO1), een van 30 seconde en een van 90 seconde. We hebben hiervoor een fondsenwervende spot nodig. We zijn al bezig met een schets. Daarna moet er HR stock materiaal verwerkt worden zodat het een aantrekkelijke fondsenwervende (HD) Tv-spot wordt. Lijkt het jou te gek om jouw edit straks op tv te zien?

Wat hebben we nodig?

  • Een video edit teruggebracht naar 30 - 90 seconden, die we kunnen gebruiken voor externe communicatie (zoals op de website, in een powerpoint presentatie en/of social media).
  • Onze low res versie (schets) monteren - en wellicht verbeteren- naar een uitzendkopie en klaargezet naar Socutera.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een video editor die op basis van bestaand beeldmateriaal een bedrijfsvideo kan editen. Benodigd: ervaring met programma's als Adobe Premiere.

🎬 Editen

Wat hebben we al?

  • We hebben video materiaal waarmee je direct aan de slag kan.
  • Doelgroep: NPO1 kijker, een wat oudere (40+) TV-kijkende doelgroep, voornamelijk NOS Journaal, Nieuwsuur etc. Dit zijn de 'traditionele donateurs'.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Plastic Soup Foundation
Plastic Soup Foundation

De missie van Plastic Soup Foundation.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

De tsunami van plasticsoep zo snel mogelijk stoppen! Plastic Soup Foundation houdt zich met één ding bezig: het stoppen van de plasticvervuiling bij de bron. Dat doen we door mensen, bedrijven en overheden te wijzen op hun verantwoordelijkheid, minder verbruik te stimuleren en de loep te leggen op ‘Health’ en ‘Solutions’.

Lees meer

Professionals over Plastic Soup Foundation

Guus 👐 UX Audit

Guus
De open communicatie met Robbert zorgde ervoor dat ik veel leerde over het mooie van de Plastic Soup Foundation. Dit samen met het gegeven dat ze open staan voor feedback om te leren van anderen. Ik vond het een hele fijne samenwerking waar ik met een goed gevoel op terug kijk.

Hazem 👐 Video edit voor reclamespot

Hazem
Robbert is a highly skilled professional that knows exactly what he wants. He had everything prepared so it took me little effort to put together what he wanted. He is also passionate about Plastic Soup Foundation.

Tessa 👐 Korte animatie

Tessa
Heel erg positief! Leuke organisatie, hele warme mensen. Het gaf me een heel goed gevoel om iets voor de PSF te kunnen betekenen en zou het zo weer doen!

Ivo 👐 Photo editing

Ivo
We hier bezig zijn geweest als een team een campagne te maken voor een serieus wereldwijd probleem. Fijne samenwerking met professionele mensen.