0641b2c0-2a63-4c20-ab13-3a1a137f7858
🌱 Help deze organisatie Of stel een vraag

Ondersteuning van Shopify-webshop programmeur

Organisatie in het kort

Plastic Soup Foundation heeft veel mensen, bedrijven en overheden aangezet om anders om te gaan met plastic gebruik en wet- en regelgeving.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Educatie

Project details

⏱️

4-8 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-3 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw expertise kunnen we impact maken voor een wereld zonder plasticvervuiling, doordat er meer fans & fondsen binnenkomen.

Robbert Meulenveld

Robbert Meulenveld

Plastic Soup Foundation

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Diverse webshops willen ons steunen om bij de checkout-pagina een percentage van de aankoop aan ons te schenken. Wij hebben voorgesteld om de checkout aan te passen (dat is dan onze del van de 'deal'). We hebben hulp nodig om dit te implementeren. Kun je ons helpen?

Wat hebben we nodig?

  • Het implementeren van de mogelijkheid voor klanten om tijdens het afrekenen in Shopify x% te doneren aan de Plastic Soup Foundation.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een programmeur met een achtergrond in het ontwikkelen en aanpassen van webshops binnen het Shopify-ecosysteem. Deze professional is ervaren in het opzetten en aanpassen van de frontend en backend van de webshop, het integreren van betaalmethoden, het aanpassen van thema's, het ontwikkelen van apps of plugins, en het implementeren van aangepaste functies zoals het opzetten van donatiemogelijkheden tijdens het afrekenproces.

🔧 Web Development
🛠️ DevOps

Wat hebben we al?

  • Webshop is zeer conctreet. Kunnen we morgen mee aan de slag.
  • Bij voorkeur gereed voor de feestdagen :-)
Robbert Meulenveld
Robbert Meulenveld Marketing & Communicatie
Plastic Soup Foundation
Plastic Soup Foundation

De missie van Plastic Soup Foundation.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

De tsunami van plasticsoep zo snel mogelijk stoppen! Plastic Soup Foundation houdt zich met één ding bezig: het stoppen van de plasticvervuiling bij de bron. Dat doen we door mensen, bedrijven en overheden te wijzen op hun verantwoordelijkheid, minder verbruik te stimuleren en de loep te leggen op ‘Health’ en ‘Solutions’.

Lees meer

Professionals over Plastic Soup Foundation

Guus
De open communicatie met Robbert zorgde ervoor dat ik veel leerde over het mooie van de Plastic Soup Foundation. Dit samen met het gegeven dat ze open staan voor feedback om te leren van anderen. Ik vond het een hele fijne samenwerking waar ik met een goed gevoel op terug kijk.
Hazem
Robbert is a highly skilled professional that knows exactly what he wants. He had everything prepared so it took me little effort to put together what he wanted. He is also passionate about Plastic Soup Foundation.
Tessa
Heel erg positief! Leuke organisatie, hele warme mensen. Het gaf me een heel goed gevoel om iets voor de PSF te kunnen betekenen en zou het zo weer doen!
Ivo
We hier bezig zijn geweest als een team een campagne te maken voor een serieus wereldwijd probleem. Fijne samenwerking met professionele mensen.